S Çevrimdışı

Soner67

Yeni Üye
14 Nis 2020
6
34
https://tavsiyeforumu.com/konu/17mb...izyonlarda-youtube-yukleniyor-hatasi-hk.3903/ sizin buradaki güncellemeyi yüklemeniz lazim,eger netflix gelmezse modlama yapmaniz lazim ,telefondan yapamazsiniz modlama islemini
Tesekkurler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://tavsiyeforumu.com/konu/17mb...izyonlarda-youtube-yukleniyor-hatasi-hk.3903/ sizin buradaki güncellemeyi yüklemeniz lazim,eger netflix gelmezse modlama yapmaniz lazim ,telefondan yapamazsiniz modlama islemini
Carbon.zip ve titanium.zip var 2dosya hangisini yuklemeliyim

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Tamam yaptim yazilim v.0.45.23.22 den v.0.45.23.32 ye yukseldi fakat you tube sorunum cozulmedi netflix de gelmedi nerde yanlis yaptik
Tesekkurler

V0.45.23.32 değil V0.45.23.64 olması gerekir. ilgili linkte hangisini yüklemen gerektiği yazıyor

Adsizdcca00cba6b76f67.png

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Hİ-LEVEL 55UHL950
televizyon sahibiyim tv de mb 230 anakart var güncelleme kısmına gelince yeni güncelleme göstermiyor sorunum şu youtube da uzun süre bir video izleyince tv ye dönüş yapınca uydu kanallarında ses var görüntü yok yardımcı olabilecek var mı yeni yazılım konusunda

Merhaba

Bu konuda ilk mesaj son sürüm yazılım mevcut

S Çevrimdışı

Soner67

Yeni Üye
14 Nis 2020
6
34
Tesekkurler

Cok tesekkur ederim sizlere youtub aciliyor zahmet olmazsa birde su modlama islemini nasil yaparim

Tamam yaptim yazilim v.0.45.23.22 den v.0.45.23.32 ye yukseldi fakat you tube sorunum cozulmedi netflix de gelmedi nerde yanlis yaptik
Cok teşekkürler saolun varolun yaptim you tub aciliyor

M Çevrimdışı

mustafa.bolat

Yeni Üye
14 Nis 2020
25
36
Merhabalar,

Vestel 40pf7070 mb95 anakarta sahibim. Forumda bu anakartin risklerinden fazlasiyla bahsedilmekte okudum. Ancak bundan 2 yil once site ismini hatirlamiyorum vestel ile ilgili bir siteden anakart ve seri numarasi yardimiyla 3.6.6h yazilimindan 3.6.6n ye yukseltmeye calismistim. Yukleme sonrasi uydu alicisini bir turlu calistiramadim ve servis cagirmistim ancak gelen servis cok fazla bilgili degildi ve kartin uydu alici kisminin yanmis olabilecegini soylemis ve bunun tekrarlayacagini bu yuzden tamir ettirmemem gerektigini onermisti. Bende harici uydu alip devam etmistim.

Simdi sorum su ki elimde kok yazilim ne yazikki yok bulabilir miyim ve kok yazilim yuklemesiyle uydu alicisini calisir hale getirebilir miyim?(cunku ben yandigina niyeyse kendimi ikna edemedim)

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,619
73
Merhabalar,

Vestel 40pf7070 mb95 anakarta sahibim. Forumda bu anakartin risklerinden fazlasiyla bahsedilmekte okudum. Ancak bundan 2 yil once site ismini hatirlamiyorum vestel ile ilgili bir siteden anakart ve seri numarasi yardimiyla 3.6.6h yazilimindan 3.6.6n ye yukseltmeye calismistim. Yukleme sonrasi uydu alicisini bir turlu calistiramadim ve servis cagirmistim ancak gelen servis cok fazla bilgili degildi ve kartin uydu alici kisminin yanmis olabilecegini soylemis ve bunun tekrarlayacagini bu yuzden tamir ettirmemem gerektigini onermisti. Bende harici uydu alip devam etmistim.

Simdi sorum su ki elimde kok yazilim ne yazikki yok bulabilir miyim ve kok yazilim yuklemesiyle uydu alicisini calisir hale getirebilir miyim?(cunku ben yandigina niyeyse kendimi ikna edemedim)
Google translate:
TV profilini bir çubuğa kaydedin ve buraya gönderin.

M Çevrimdışı

mdogan

Yeni Üye
20 Ağu 2019
24
37

core yükleme anlatım: Tıklayınız
güncellemesi deneyiniz, çok büyük beklentiniz olmasın, artık mb9x ana kartlardan çoğu destek çekildi

hocam daha önce bu yazılımı önermiştiniz. yuklesem duzelmez mi?
Daha önce ben izliyordum. Televizyonum şase değişimine gitti, kablolu internet bağlantısı yapılamadığı için. gelen şasede de youtube çalışmadı. önceden servis yazılım ile sorunu çözmüştü. şimdi olmaz diyorlar. bu yüzden yazılım talep ettim sizden.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
hocam daha önce bu yazılımı önermiştiniz. yuklesem duzelmez mi?
Daha önce ben izliyordum. Televizyonum şase değişimine gitti, kablolu internet bağlantısı yapılamadığı için. gelen şasede de youtube çalışmadı. önceden servis yazılım ile sorunu çözmüştü. şimdi olmaz diyorlar. bu yüzden yazılım talep ettim sizden.
Daha önce geçici çözüm olmuştu, şimdi yine bu sorun devam ediyor video yu izlediyseniz yapılacak birşey olmadığını anlarsınız. Videodaki uyarılarımı dikkate alın sakın başka bir yazılım atmaya çalışmayın. Android box alınız

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Sanirim bunu istediniz yanlis anlamadim degil mi?

IMG_20200414_131516.jpg
IMG_20200414_131509.jpg
hayır. bunu istiyor;
buradaki açıklamalara uyarak televizyonunun profil dosyalarını al. sonrasında upload sitesine ekle ve linki yokoonoya ver.

Geri
Üst Alt