hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
yardimci olabilir misiniz?
sizin sw profilinizdeki satellite degeri A,bendeki degerden farkli. normalde 8 olmasi lazim,sizin profil üzerinde degisiklik yapilmiyor.Emin olmamakla birlikte dahili uydusu olmayan bir tv ye ait güncelleme yüklemis olabilirsiniz.?! eger isterseniz bendeki profil dosyasini yüklemeyi deneyebilirsiniz ama risklidir,full yazilim ihtiyaciniz olabilir .Full yazilim tv seri numarasina bagli o yuzden o konuda yardimci olamam.

20200414_1914431.jpg

M Çevrimdışı

mustafa.bolat

Yeni Üye
14 Nis 2020
25
36
sizin sw profilinizdeki satellite degeri A,bendeki degerden farkli. normalde 8 olmasi lazim,sizin profil üzerinde degisiklik yapilmiyor.Emin olmamakla birlikte dahili uydusu olmayan bir tv ye ait güncelleme yüklemis olabilirsiniz.?! eger isterseniz bendeki profil dosyasini yüklemeyi deneyebilirsiniz ama risklidir,full yazilim ihtiyaciniz olabilir .Full yazilim tv seri numarasina bagli o yuzden o konuda yardimci olamam.

20200414_1914431.jpg
2 yil once soyledigim gibi vestelin bir sayfasiydi seri numarasina gore versiyon guncellemesini gosteriyordu. O donem girdigimde seri numarasini ekrana gelen dosyalari indirip yuklemistim. Seri numarasi ile full yazilimi nasil elde edebiliriz peki. Soyledikleriniz mantikli geldi aslinda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 yil once soyledigim gibi vestelin bir sayfasiydi seri numarasina gore versiyon guncellemesini gosteriyordu. O donem girdigimde seri numarasini ekrana gelen dosyalari indirip yuklemistim. Seri numarasi ile full yazilimi nasil elde edebiliriz peki. Soyledikleriniz mantikli geldi aslinda
tv.vesteldriver sitesiydi hatirladim o donem model ve seri no ile oradan indirmistim o zamandan beride acikcasi ilgili site acilmiyor bile

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

berkeno

Yeni Üye
11 Nis 2018
5
33
Arkadaşlar merhaba Vestel 43ua8900 tv'me mb120 3.26 raphael attım ancak tv çoğu zaman donup resetleniyor. Bana acil Mb120 full yazılım lazım. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

mustafa.bolat

Yeni Üye
14 Nis 2020
25
36

20200414_1914431.jpg
Full yazilimi fikoloji ve yokoono gonderdi once sizin profili atip denesek mi faydasi olur mu dersiniz

Geri
Üst Alt