M Çevrimdışı

mustafa.bolat

Yeni Üye
14 Nis 2020
25
36
full

ne yazıkki bu indirilen dosyalar ile full yükleme başlamıyor nedense
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

son kez yookono nun profilde düzeltmis oldugu aktiv antenne i false onu true yapip deneyin, icinizde artik yazilimsal düzelebilecegi seklinde bir ümit kalmasin :)
yokoono nun gönderdiğinde true idi zaten benim en son gönderdiğim 224t profilinde false olarak görünüyordu onu true yapıp attım ama yine olmadı sonra bi ara kısa devre testi yapacağım panelin anten giriişine çünkü besleme için komple sökmek lazım heralde en azından dışarıdan yapabileceğimi yaparım.

Try V.329r. Ayrıca v.224t var
224t nin üzerine 329r yi full yükleme yapmayı denedim fakat içindeki dosyalarla ne yazıkki yükleme başlamıyor.

Son düzenleme:
yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,619
73
ne yazıkki bu indirilen dosyalar ile full yükleme başlamıyor nedense

yokoono nun gönderdiğinde true idi zaten benim en son gönderdiğim 224t profilinde false olarak görünüyordu onu true yapıp attım ama yine olmadı sonra bi ara kısa devre testi yapacağım panelin anten giriişine çünkü besleme için komple sökmek lazım heralde en azından dışarıdan yapabileceğimi yaparım.

224t nin üzerine 329r yi full yükleme yapmayı denedim fakat içindeki dosyalarla ne yazıkki yükleme başlamıyor.
F jakında LNB sağlayan 15 / 18V (VOLTS) var mı?

M Çevrimdışı

mustafa.bolat

Yeni Üye
14 Nis 2020
25
36
İğne F jakının ortasında ve masanın önünde (jakın ipliği).
yokoono açıkçası anlamadım ama şu anda bir gelişme yaşadım. hosbulduk hosbulduk sanırım senin de ilgini çekecektir sen turksat kurulumu ile ilgili uyarınca 12380 27500 tp sinin içerisinde olmadığını gördüm onu da ekleyip bütün içindeki frekansları tekrar arattım ve 12015 H 27500 tp sinde 12 adet kanal buldu ve ekledi. Şu an 12 adet kanalı normal bir şekilde açmakta. Yani bu durumda servisin bahsettiği gibi bir durum olmadığını yazıyordum ki:

durduk yere sinyal kalite ve seviyesi tekrar gitti. Sanırım konu yazılım dışına çıktı ama benim konuyu nereye nasıl açıp nasıl devam edeceğimi bilemedim. Anlaşılan yazılım ile alakalı değil demekki benim sorunum. Ancak turksatta bütün kanalları ekleyebileceğim tp dururken nasıl oldu da 12015 bandından sinyal aldı ve gösterirken 5 dakika sonra neden sinyal gitti ve 1 dakika sonra tekrar geldi gariplikler yaşıyorum resmen

M Çevrimdışı

mustafa.bolat

Yeni Üye
14 Nis 2020
25
36
Antenin önünde bir engel var. Büyük olasılıkla bir ağaç.
Bina anteni(Diseqc bağlantı)

Aynı anten kablosunu harici uydu alıcısına bağladığımda hiç bir sorun yok 1000 adet frekansı sinyal seviyesi yüksek şekilde göstermekte.

Şu anda belli süre ile almış olduğum sinyal de komple gitti artık o 12 kanal da göstermiyor fakat bu bize yazılımsal olmadığını gösterdi olarak düşünebilirim artık.

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,619
73
I did not know. Each of us has its own antenna (cable, LNB, antenna)
See you don't have an imperfect contact somewhere, at a jack.

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

mustafa.bolat

Yeni Üye
14 Nis 2020
25
36
bu avrupadaki otomatik arama frekansidir,siz tr icin yazip tekrar aratin,daha fazla yayin bulur büyük ihtimalle
yok tekrar 12015 sinyali de gitti belli sreliğine alabildik demekki. Defalarca 11844 12380 11747 frekansları girdim denedim başarısız sonuç. Sonra şimdi sizin gönderdiğini profili girdim içinde kanal görmedi sıfırlandı tekrar 12380 i kontrol ettiğimde yine sinyal yoktu. Bende ilk kurulum ile te
krar başlatıyorum ancak olumsuz sonuç

I did not know. Each of us has its own antenna.
See you don't have an imperfect contact somewhere, at a jack.
tv anten girişine kadar olan bütün bağlantılar elimine edilmiş durumda çünkü farklı uydu alıcısıyla sorunsuz çalışmakta. Tek kalan tv arkasındaki anten girişi ile ilgili bir sorunum var ama ne olduğunu ve nasıl çözebileceğimi bulamadım sinyalin tekrar gelip gitmesi de iyice karıştırdı kafamı. Ama yazılımsal olmadığını artık kendimi ikna etmiş durumdayım.

Son düzenleme:
Y Çevrimdışı

YsnTsn

Yeni Üye
15 Nis 2020
17
43
iyi forumlar,
Vestel 3D 43FA8500 LED TV m var ve aynı sorun bendede var. Acaba yazılımsal mı sorun yoksa başka bir şey mi var anlayamadım. Eskiden çok nadir kapanıp açılıyordu . Bu aralar bazen 10 dakikada bir kapanıp açılıyor. Ama laptopu HDMI ile bağlayıp izlerken çok nadir kapanıp açılıyor.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden çok Teşekkür ederim ....
TEKNOwest TEKNOWEST
Adem Helvacı Adem Helvacı

vestel0a27ece3861f411f.jpg
vestel16765c677aa608081.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt