I Çevrimdışı

Iz_for

Aktif Üye
25 Eki 2017
203

Hocam rica etsem tv niz in servis menüsünün resmini yuklermisiniz (menu +4725) 
Bizdeki regal 40r8070 ile ayni model olduğunu düşünüyorum panel bilgisini karşılaştırmak için
lazusagu' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Gizli içeriği sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir.
    :ok:

çok makbule geçti hocam çok teşekkür ederim.kendinize iyi bakın. iyi akşamlar

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Iz_for' Alıntı:
Hocam rica etsem tv niz in servis menüsünün resmini yuklermisiniz (menu +4725) 
Bizdeki regal 40r8070 ile ayni model olduğunu düşünüyorum panel bilgisini karşılaştırmak için
lazusagu' Alıntı:
çok makbule geçti hocam çok teşekkür ederim.kendinize iyi bakın. iyi akşamlar

Menülerden panellerin aynı olduğu sonucuna ulaşmak yerine seriden kontrol edebiliriz eğer tek merak ettiğiniz panelin ne olduğu ise.  :ok:

A Çevrimdışı

alisavas32

Yeni Üye
27 Eki 2017
42

Adem bey hayırlı geceler sizi bu aralar fazlası ile meşgul ettim hakkınızı helal edin. Tüm yazılımları deneme rağmen yayınlardaki anlık donmalar geçmedi sık sık kesiliyor. Rica etsem full yazılımı yüklermisiniz. MB120 ANAKARTLI VESTEL 43UB8600 Seri No: 7629498 600028

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

alisavas32' Alıntı:
Adem bey hayırlı geceler sizi bu aralar fazlası ile meşgul ettim hakkınızı helal edin. Tüm yazılımları deneme rağmen yayınlardaki anlık donmalar geçmedi sık sık kesiliyor. Rica etsem full yazılımı yüklermisiniz. MB120 ANAKARTLI VESTEL 43UB8600 Seri No: 7629498 600028

A Çevrimdışı

alisavas32

Yeni Üye
27 Eki 2017
42

Ado' Alıntı:
alisavas32' Alıntı:

Teşekkürler Adem bey Allah razı olsun.

I Çevrimdışı

Iz_for

Aktif Üye
25 Eki 2017
203

Adem abi selamlar 
Size danışmak istediğim şu regal 40r8070u ile vestel 40u9300 modelleri ayak ve kozmetik lens hariç aynı ürün olduğunu düşündüğümden full yazılımları birbirine kullanılabilir mi 
Daha önceki yazılanlardan bazı arkadaşları uyardığınızı gördüm ama sormadan edemedim çünkü iki ürünün logo ve ayak şekli hariç hiçbir fark bulamadım
iş emirleri de ard arda gelmiş iki ürün de aktif 3d panel ve mb120 
ve 
Konu başlığı altında 7616041 600200 serili 40u9300 full yazılımı gördüğüm için soruyorum 
Aynı panel aynı kart gene de problem olabilir mi (regalin serisi 7616040 600194)
Teşekkür ederim ilginiz için 
İyi çalışmalar

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Iz_for' Alıntı:
Adem abi selamlar 
Size danışmak istediğim şu regal 40r8070u ile vestel 40u9300 modelleri ayak ve kozmetik lens hariç aynı ürün olduğunu düşündüğümden full yazılımları birbirine kullanılabilir mi 
Daha önceki yazılanlardan bazı arkadaşları uyardığınızı gördüm ama sormadan edemedim çünkü iki ürünün logo ve ayak şekli hariç hiçbir fark bulamadım
iş emirleri de ard arda gelmiş iki ürün de aktif 3d panel ve mb120 
ve 
Konu başlığı altında 7616041 600200 serili 40u9300 full yazılımı gördüğüm için soruyorum 
Aynı panel aynı kart gene de problem olabilir mi (regalin serisi 7616040 600194)
Teşekkür ederim ilginiz için 
İyi çalışmalar

Selamlar Kardeşim;

Elbette bizler de temkinli olmakkaydı ile ve elimizin altında imkan olmanın verdiği güvence ile bazı testleri yaparken bazı yazılımları birbirine kullanıyoruz (nadir ve test amaçlı) ancak genel uygulama olarak önerdiğim bir şey değil. Siz yazınca baktım ikisi ayrı guruplarda tutulmuş, panel anakart aynı olsa dahi sistem kodlama tekniğinde mutlaka ilk planda dikkat edilemeyecek bir fark vardır. Çalıştırırmı? Belki çalıştırır, ancak eski performansta olur mu bilemem, Belki de daha iyi çalışır ancak ne derece stabil olunur bilinmez bu nedenle ben mühendis kanadımız OK demeden test harici fiilen hiç farklı tv de farklı full yazılım kullanmadım bu nedenle size olumlu veya olumsuz bir cevap vermem doğru olmaz.  :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Arkadaşlar bu vesile ile tekrar bilgi verme gereği duyuyorum.

FULL yazılımların birbirine uyma olasılığı, İŞ EMRİ mantığı nedeniyle elbette var.

FULL yazılımda aslolan TV modeli değil, anakart modeli değil panel modeli değil, ANAKART,PANEL,YAZILIM üçlemesinin birbiri ile senkronize kodlanmış olmasıdır.

bazı arkadaşlarımızdan gelen geri dönüşlerde olduğu gibi her şeyin düzgün çalışıp tv yi ters vertikal ile (Amuda kalkmış görüntü) görmek gibi durumlar, Gölgeli insan suratları, yırtık renkler vs gibi sorunlarla karşılaşılması yüksek olasılıktır.

G Çevrimdışı

guney1907

Yeni Üye
28 Eki 2017
13

Merhabalar mb120 için 3.26 yazılımını alabilir miyim 

Ado' Alıntı:
Değerli Arkadaşlarım;

Günümüz koşullarında artık hepimizin bildiği üzere Dijital yaşamın kaçınılmazı ve temeli YAZILIM konusudur. 

Yine bilindiği üzere FULL yazılımlar ürünümüzün yapı taşıdır.

Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan 

VESTEL
REGAL
SEG
FİNLUX
HI LEVEL
TVİSİON
TELEFUNKEN
HİTACHİ

ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağım.

FULL yazılımlardaki sorun, boyutun büyük ve paylaşımın zaman alıyor olmasıdır bu nedenle sizlerden tek ricam, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir. 

Bu Doğrultuda talepleriniz esnasında öncelikle TV seri numarası, sonrasında da yaşadığınız hangi soruna istinaden yazılım talep ettiğinizi yazmanızı rica ediyorum.

Yazılımları elimden geldiğince kısa sürede sizlere ulaştırmaya çalışacağım.

Konu zaman içerisinde revize edilecektir.

Geri
Üst Alt