Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Gizli içeriği sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir.
@delibozuq :
delibozuq' Alıntı:Dilimizden teşekkür gönlümüzden Dua Adem bey
İlk sayfadaki MB130-3.3.7.3.0 çekirdeği deneyim o halde olmadı full ile geri dönerim.
Ado' Alıntı:delibozuq' Alıntı:Dilimizden teşekkür gönlümüzden Dua Adem bey
İlk sayfadaki MB130-3.3.7.3.0 çekirdeği deneyim o halde olmadı full ile geri dönerim.
Çok teşekkür ederim.
sonucu bilgi vermenizi rica ederim zira iki yazılım arasında CONNECT - NONCONNECT farkı var. :
delibozuq' Alıntı:Adem bey ben verdiğiniz yazılımı yüklemeyi başardım ama verdiğiniz yazılım benim tv üzerinde yüklü olan sürüm çıktı.. Müsait bir zamanınızda diğer versiyonu atabilirseniz denemek istiyorum.
Şuan elinme bulunan 50r5020u tv, iade verdiğim 48r6080u tv'ye karşın çok daha iyi 4k ve full hd görüntü sunuyor.. mevcut yazılım şuana kadar stabil. Tek eksik yönü keskinlik. Keskinliği biraz daha arttırma şansımız olsa hafiften flu olan görüntüden kurtulacağız.. Yeni bir yazılım ile keskinlik kazandırma imkanları var ise, tv zaten smart olmadığı için daha başka bir yazılıma ihtiyacı kalmayacak gibi duruyor..
Tv'de bulunan ölü pikseller beni korkutmasa bu modeli kullanmaya devam edeceğim.
Sizin tahminize göre yeni yazılımın veya çekirdek yazılımın gelmesi ne kadar süre alır ?
Ado' Alıntı:seref3' Alıntı:Vestel 4K 49UB9300 Smart TV----VESTEL SN -7683418 600626
tv de donmalar var full yazılım gönderirmisin teşekürler
:Gizli içeriği sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir.
seref3' Alıntı:Ado' Alıntı::Gizli içeriği sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir.
teşekürler hocam şuan düzgün çalışıyor şimdi hangi enson yazılımı yüklemem gerekiyor
Ado' Alıntı:delibozuq' Alıntı:Adem bey ben verdiğiniz yazılımı yüklemeyi başardım ama verdiğiniz yazılım benim tv üzerinde yüklü olan sürüm çıktı.. Müsait bir zamanınızda diğer versiyonu atabilirseniz denemek istiyorum.
Şuan elinme bulunan 50r5020u tv, iade verdiğim 48r6080u tv'ye karşın çok daha iyi 4k ve full hd görüntü sunuyor.. mevcut yazılım şuana kadar stabil. Tek eksik yönü keskinlik. Keskinliği biraz daha arttırma şansımız olsa hafiften flu olan görüntüden kurtulacağız.. Yeni bir yazılım ile keskinlik kazandırma imkanları var ise, tv zaten smart olmadığı için daha başka bir yazılıma ihtiyacı kalmayacak gibi duruyor..
Tv'de bulunan ölü pikseller beni korkutmasa bu modeli kullanmaya devam edeceğim.
Sizin tahminize göre yeni yazılımın veya çekirdek yazılımın gelmesi ne kadar süre alır ?
Yazılımların süreçleri ile ilgili bir zaman verebilmem mümkün değil maalesef. Ayrıca sizin tv ye ait bende zaten 1 yazılım var.
delibozuq' Alıntı:Ado' Alıntı:Yazılımların süreçleri ile ilgili bir zaman verebilmem mümkün değil maalesef. Ayrıca sizin tv ye ait bende zaten 1 yazılım var.
Sağolun Adem bey tekrar tekrar teşekkürler ilginiz için.
Şuan yeni yazılım var sanırım arkadaşlara hayırlı olsun.
Ado' Alıntı:delibozuq' Alıntı:Sağolun Adem bey tekrar tekrar teşekkürler ilginiz için.
Şuan yeni yazılım var sanırım arkadaşlara hayırlı olsun.
Stabilitelerinin okeyini aldıktan sonra yayınlıyorum elimden geldiğince. UMARIM YAKIN ZAMANDA SİZE DE MÜJDELİ BİR HABER VEREBİLİRİZ
delibozuq' Alıntı:Ado' Alıntı:Stabilitelerinin okeyini aldıktan sonra yayınlıyorum elimden geldiğince. UMARIM YAKIN ZAMANDA SİZE DE MÜJDELİ BİR HABER VEREBİLİRİZ
İyi yüreğinize zeval gelmesin İNŞAALLAH
Şimdi 82 ekran için mb140 yazılımlarını denemek istiyorum ama anlayamadığım bir konu var. Çekirdek yazılım konusunun ilk sayfasında bulunan mb130 yazılımı 50" tv'ye neden uymadı ? Yani her mb130 tv'ye her mb130 çekirdek yazılım uymuyormu ?
O yüzden Şimdi mb140 82 ekran tv'ye mb140 çekirdek yazılımını deneyip denememeyi düşünüyorum. Mb140'ların 2 adet çekirdek yazılımı var ilk sayfada.