Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

guney1907' Alıntı:
Merhabalar mb120 için 3.26 yazılımını alabilir miyim 

Ado' Alıntı:
Değerli Arkadaşlarım;

Günümüz koşullarında artık hepimizin bildiği üzere Dijital yaşamın kaçınılmazı ve temeli YAZILIM konusudur. 

Yine bilindiği üzere FULL yazılımlar ürünümüzün yapı taşıdır.

Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan 

VESTEL
REGAL
SEG
FİNLUX
HI LEVEL
TVİSİON
TELEFUNKEN
HİTACHİ

ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağım.

FULL yazılımlardaki sorun, boyutun büyük ve paylaşımın zaman alıyor olmasıdır bu nedenle sizlerden tek ricam, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir. 

Bu Doğrultuda talepleriniz esnasında öncelikle TV seri numarası, sonrasında da yaşadığınız hangi soruna istinaden yazılım talep ettiğinizi yazmanızı rica ediyorum.

Yazılımları elimden geldiğince kısa sürede sizlere ulaştırmaya çalışacağım.

Konu zaman içerisinde revize edilecektir.

:ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

SN/ 7531105600253 40 UA 9300 TV VAR ÇEKİÇLE KIRMADAN YARDIM EDERMİSİN. MB100 ANA KART FULL YAZILIM GÖNDERİR MİSİN. DONUYO TV RESET ATIYO, İNTERNNETE GİRİNCE KAPANIYO CEPTEN EKRAN PAYLAŞIMI REZALET DONARAK PİKSEL PİKSEL VERİYOR GÖRÜNTÜYÜ. Bİ YARDIMCI OLURSAN ÇOOOK MÜTEŞEKKÜR KALIRIM.

Değerli Tahsin Kardeşim;

Yazılımınız aşağıdadır. Size tavsiyem, 33.11 olan bu full yazılımı, sorunlarınızın düzeldiğini gördükten sonra upgrade etmeniz yöndedir. Çekirdek yazılım konumuzda 34.25 ile upgrade edebilirsiniz.  :ok:

Gizli içeriği sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir.

I Çevrimdışı

ilkdmr

Yeni Üye
6 Eki 2017
10

Ado' Alıntı:
delibozuq' Alıntı:
İyi yüreğinize zeval gelmesin İNŞAALLAH :)

Şimdi 82 ekran için mb140 yazılımlarını denemek istiyorum ama anlayamadığım bir konu var. Çekirdek yazılım konusunun ilk sayfasında bulunan mb130 yazılımı 50" tv'ye neden uymadı ? Yani her mb130 tv'ye her mb130 çekirdek yazılım uymuyormu ? 

O yüzden Şimdi mb140 82 ekran tv'ye mb140 çekirdek yazılımını deneyip denememeyi düşünüyorum. Mb140'ların 2 adet çekirdek yazılımı var ilk sayfada.

Evet MB140 için 2 adet var zira birisi CARBON, diğeri ise TİTANİUM menü. Sizin ürününüz hangisi ise o yazılıma uygun olanı atmanız gerekiyor.

MB130 da da iki yazılım var fakat (Başka çift yazılımlı örnekler de var) aynı seriden gitmek gerekiyor.

Çekirdek yazılım MB130 ise her MB130 a atılır, yeter ki uygun olanı olsun. sizin yazılım 3.1.9.2 vs diye gidiyor ise aynı seriden daha üst versiyonları yüklemeniz gerekir. bu nokltada 3.3.7.3.0 yüklemeye kalktığınızda sistemsel hata veya bug ile karşılaşmanız olağandır.

Mesela sizin TV 3.1.9 diye gidiyorsa aşağıdaki yazılım çekirdek olarak yüklemek istediğinizde yüklenmesi lazım. Haa bir şey değişmez zira üst versiyon değil. ancak biz ufak tefek sorunları gidermek adına da çekirdek yazılım atıp cihazın tepkilerini takip ediyoruz zaman zaman.

Hocam merhaba
Vermiş olduğunuz çekirdek yazılımı TV ye uyguladim,daha önce titanium menü idi şimdi carbon menü  oldu, herhangi bir sıkıntı göremedim ,menü değişimi bir görsellik dışında bir değişiklik getiriyormu acaba

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

ilkdmr' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Evet MB140 için 2 adet var zira birisi CARBON, diğeri ise TİTANİUM menü. Sizin ürününüz hangisi ise o yazılıma uygun olanı atmanız gerekiyor.

MB130 da da iki yazılım var fakat (Başka çift yazılımlı örnekler de var) aynı seriden gitmek gerekiyor.

Çekirdek yazılım MB130 ise her MB130 a atılır, yeter ki uygun olanı olsun. sizin yazılım 3.1.9.2 vs diye gidiyor ise aynı seriden daha üst versiyonları yüklemeniz gerekir. bu nokltada 3.3.7.3.0 yüklemeye kalktığınızda sistemsel hata veya bug ile karşılaşmanız olağandır.

Mesela sizin TV 3.1.9 diye gidiyorsa aşağıdaki yazılım çekirdek olarak yüklemek istediğinizde yüklenmesi lazım. Haa bir şey değişmez zira üst versiyon değil. ancak biz ufak tefek sorunları gidermek adına da çekirdek yazılım atıp cihazın tepkilerini takip ediyoruz zaman zaman.

Hocam merhaba
Vermiş olduğunuz çekirdek yazılımı TV ye uyguladim,daha önce titanium menü idi şimdi carbon menü  oldu, herhangi bir sıkıntı göremedim ,menü değişimi bir görsellik dışında bir değişiklik getiriyormu acaba

Kalem kalam ne değişiklikler olduğu konularına girmiyorum azizim. Lakin sadece menü değiştirmek için yeni yazılım sahaya sürülmez.  :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Arkadaşlar Selam;

Belli aralıklala hatırlatıyorum, FULL yazılım için seri numarası kaçınılmazdır.

Lütfen sadece model belirterek yazılım istemeyin zira size ''seri numarası lazım'' diye cevap yazıp yolluyorum sonra siz beklemek zorunda kalıyorsunuz.  :ok:

O Çevrimdışı

orionbjk

Yeni Üye
28 Eki 2017
5

Ado Hocam Merhaba
Merak ettiğim birşey var mb120 yazılımı için 3.26 ve 2.43 yazılımları arasındaki fark nedir. 3.26 orijinal yazılım değil mi?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

merhaba kolay gelsin

vestel 47Pf9060 televizyonum kurulum istiyordu bende yapayım dedim ama hoşgeldiniz yazısından ileri gitmiyor garantisi bitti. yazılım atmayı düşünüyorum bi öneriniz var mı acaba
donanım aber den aldım.mailonizi

Eser Kardeşim Merhabalar;

Yolladığınız resimden seri numarası okunmuyor, buraya seri numaranızı yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.  :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

orionbjk' Alıntı:
Ado Hocam Merhaba
Merak ettiğim birşey var mb120 yazılımı için 3.26 ve 2.43 yazılımları arasındaki fark nedir. 3.26 orijinal yazılım değil mi?

MB120 için resmi olarak öyle bir yazılım yok, Ben sadece orijinal ve resmi yazılımları paylaşıyorum. Yazılımları editleyerek yeniözellik katılmış halleri ile (Orijinal değil) ''Yeni sürüm'' olarak paylaşanlar var elbette.  :ok:

H Çevrimdışı

helyhansen

Yeni Üye
29 Eki 2017
8

Ado' Alıntı:
merhaba kolay gelsin

vestel 47Pf9060 televizyonum kurulum istiyordu bende yapayım dedim ama hoşgeldiniz yazısından ileri gitmiyor garantisi bitti. yazılım atmayı düşünüyorum bi öneriniz var mı acaba
donanım aber den aldım.mailonizi

Eser Kardeşim Merhabalar;

Yolladığınız resimden seri numarası okunmuyor, buraya seri numaranızı yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.  :ok:

SN: 7009331 300069

hocam eyvallah saolasin telefondan ancak ayarlayabildim

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Merhaba Adem Bey, mümkünse altta yazdığım bilgilere ait cihaz için son güncel yazılıma nasıl ulaşabilirim yardımcı olur musunuz ? TV de şu an forumdaki konuda verdiğiniz 3.6.6.y mevcut. Yazılımın Vestel veya Seg olması önemli değil, güncel olması yeterli, Teşekkürler.

MB95 V3 HO 
Seri numarası: 7248452 400436 

Selamlar Kardeşim;

Yazılımınız aşağıdadır. 

Geri
Üst Alt