I apologize but google translate does not know Turkish very much.
sen kralsın.
sana kızmak yok, sen king
Moderatör tarafında düzenlendi:
I apologize but google translate does not know Turkish very much.
sen kralsın. sana kızmak yok, sen king
sen kralsın.
sana kızmak yok, sen king
Dostum peki Vestel 50fa8200 mb96 için yazılım var mı elinde acaba? Görüntü çok bulanık ve yazılar tırtıklı görünüyor. Belki baştan bir yazılım atsam düzelir. Daha önce de sormuştum fakat MB96 da çökme sorunları olduğu için yazılım vermemişlerdi. En azından özelden verseniz bütün sorumluluk bana aittir. Denemek istiyorum en azından ?
Buda servis menü görüntüsü.
376s güncellemesini deneyebilirsiniz
Dostum peki Vestel 50fa8200 mb96 için yazılım var mı elinde acaba? Görüntü çok bulanık ve yazılar tırtıklı görünüyor. Belki baştan bir yazılım atsam düzelir. Daha önce de sormuştum fakat MB96 da çökme sorunları olduğu için yazılım vermemişlerdi. En azından özelden verseniz bütün sorumluluk bana aittir. Denemek istiyorum en azından ?
Buda servis menü görüntüsü.
376s güncellemesini deneyebilirsiniz
Herkese selamlar. MB120 ve MB140 anakartlı iki adet televizyonum var. Güncel yazılım arıyorum ama forum çok karışık. MB120 anakartlı televizyonumun yazılım sürümü V2.45.29.1, MB140 anakartlı televizyonumun yazılım sürümü ise V1.38.23.0. Daha yeni ve güncellemeye değer yazılımlar var mı? Varsa atarsanız çok sevinirim. Herkese iyi forumlar.
Herkese selamlar. MB120 ve MB140 anakartlı iki adet televizyonum var. Güncel yazılım arıyorum ama forum çok karışık. MB120 anakartlı televizyonumun yazılım sürümü V2.45.29.1, MB140 anakartlı televizyonumun yazılım sürümü ise V1.38.23.0. Daha yeni ve güncellemeye değer yazılımlar var mı? Varsa atarsanız çok sevinirim. Herkese iyi forumlar.
Çok hizlisiniz tekrar tekrar yazmanıza gerek yoktur. 20 dk da servis bile eve gelemez ??F fikoloji hocam yardımcı olabilecek misiniz?
titanyum kurtarma deneyiniz17MB140 Kurtarma yazılımı çıktı ve ilk defa tavsiyeforumunda !!!
MB140 Şaseli televizyonlarda görülen arızalar; mb140 kurtarma yazılımı - 17mb140 - vestel mb140 yazılım - Açılmıyor (Standby ışığı yanıyor), - Logo geliyor açılmıyor (Standby ışığı yanıp/sönüyor), - Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor sonra standby ışığı sabit yanıyor) - Logo...tavsiyeforumu.com
Selam,merhaba ustacı kolay gelsin bendede aynı sorun var 32hb5000 sn7932204 7000001 carbon yazılımı attım ama olmadı kurtarma ve ful yazılımda denedim seriye özel bi yazılımı var mı
Selam,
Full yazılımı nereden buldunuz kontrol ettim de başka bir mesaj göremedim seri numaranıza ait full yazılımınızı bir kaç saat e ekliyorum .
LED yanıp sönüyor mu?
merhaba ustacı kolay gelsin bendede aynı sorun var 32hb5000 sn7932204 7000001 carbon yazılımı attım ama olmadı kurtarma ve ful yazılımda denedim seriye özel bi yazılımı var mı
Bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen Vestel 40FA5050 televizyon. SN 7452363 500385 bana panel dosyası lazım ekranı 180 dereceden ters çevirebilmek için :(