TV profillerini alıp bana gönder diyor bir bakayım diyor ?Nasıl yani anlayamadım =\
TV profillerini alıp bana gönder diyor bir bakayım diyor ?Nasıl yani anlayamadım =\
TV profillerini alıp bana gönder diyor bir bakayım diyor ?
HDR açabilirsin falan diyor galiba ? TV profili ne oluyor nerden gönderecem gerek var mı sizce ?
Profil alma linkteki gibidirÖnemli - Vestel tv profil alma dosyaları -tümü-
Kalıcı olarak yüklediğimi belirtip içindeki OKU.TXT okuyun dedikten sonra ,sağlıklı günlerde kullanmanızı dilerim :) Demiştim ,aradan geçen süre içinde maşallah 947 kişi indirmiş ,bekozap'taki rekorumu kırmışım (ottplayer geride kalmış ama çok geride değil ,onu da 815 kişi indirmiş) Peki,neler...tavsiyeforumu.com
Bu konuda D NetCaliber teraspy M mesutank EXcomZkko daha bilgilidir etiketledimBunu nasıl yapacağım hocam yardımcı olur musunuz? Herhangi bir videosu falan var mı yapamadım. Gerekli dosyayı indirdim usbye attım sonra tvye taktım usb operationsa tıklıyorum lütfen bekleyin diye bir yazı çıkıyor sonra gidiyor. Nerde yanlış yaptım acaba ??
Mb82 farklı mıydı acaba ?Bende SW dosyası falan görünmüyor anlayamadım ?
Mb82 farklı mıydı acaba ?
Mb82 farklı mıydı acaba ?
READ adlı bir klasör (FOLDER) yerleştirilmelidir
Şöyle bir ekrana geldim şuan HDR nerde nasıl aktif edeceğim yardımcı olur musun?
Arşivimdeki profile baktım HDR yok.Şöyle bir ekrana geldim şuan HDR nerde nasıl aktif edeceğim yardımcı olur musun?
hwprofile - mpeg4 - TRUE
Arşivimdeki profile baktım HDR yok.
hwprofile - mpeg4 - TRUE açık ellemesine gerek yok