teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hocam Flashı programerden silmem fayda sağlar mı? Zamanında çok tak çıkar yaptım :) TV yi kapadım ya bir daha açmayayım diye soruyorum. Kök yazılımı atarken zaten boot erase yapmıyormu çipi
ona güvenme,en son bugün başıma geldi benim,uydu yazılımı yüklerken :)
Hatta burada yayınladım octagon diye ,flash silmeden yükleyince sapıttı cihaz ,şaşırdım önce,sonra aklıma geldi ,flas erase all dedim ve octagon'u yükleyince açıldı :)

G Çevrimdışı

gumdestek

Yeni Üye
12 Şub 2020
33
37
ona güvenme,en son bugün başıma geldi benim,uydu yazılımı yüklerken :)
Hatta burada yayınladım octagon diye ,flash silmeden yükleyince sapıttı cihaz ,şaşırdım önce,sonra aklıma geldi ,flas erase all dedim ve octagon'u yükleyince açıldı :)
Şimdi ne yap diyorsun hocam? TV yi açıyorum o zaman. Sizin v366 nın mboot unu çipi sildikten sonra ch341 den flashlıyorum. Üzerine tekrar yazarak tv den yükleme yapıyorum.... Doğrumu anladım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamam senin uykun gelmiş iyicene :haha1
şimdi indirdim içi dolu ,boş değil mubarek :haha1

3ce3140002a65dbf7.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Şimdi ne yap diyorsun hocam? TV yi açıyorum o zaman. Sizin v366 nın mboot unu çipi sildikten sonra ch341 den flashlıyorum. Üzerine tekrar yazarak tv den yükleme yapıyorum.... Doğrumu anladım?
Doğru ,sana yap ben demiyorum ama ben olsam yapardım :)
Bak bir daha yazayım,bu kart en berbat karttır,bir sorun olduğunda beni suçlamanı istemem doğrusu,aslında tv 224 ile çaışıyordu yani ,sana kalmış yinede :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Şu meseleye de kafamda bi nokta koyayım hocam. Sizleri de meşgul ettim kusura bakmayın :) Bu mboot ile dump flash dosyaları aynı değil mi? Yaşadıklarımdan bunu çıkarıyorum çünkü
Bende 95 serisi full yazilim cok, 1mb boot lu
eger ise yararsa asagidaki 3,66n full var.
Büyük ihtimalle yarar ,faz2 zaten sendeki de :)
Ama ben çıkıyorum,uykum geldi iyice maalesef ,ikinize de iyi geceler diliyorum :ok

G Çevrimdışı

gumdestek

Yeni Üye
12 Şub 2020
33
37
Corelerin ikisi de Faz3 olarak not düşebilirsin. v224t Faz2 sağlam yazılım. v366 faz2 gibi görünsede mboot ve txt uyumsuzluğu var. v224 ün txt ve boot uyla beraber v366 nın yazılımı yükleniyor lakin ekranı terse düşürüyor. Sonrası uyguladığım panel yazılımıda bir işe yaramayınca bayrağı çektim :) Elimde v362g var upgrade. ona yükselttim. Ama ilginç olanı o kadar kök yazılımın hiç birinde vestel logosu gelmedi. Logo.bin dede resimdeki gibi hatalı çıkıyor. L VESTE gibi yeni bir marka...üstünde yeşil bir çizgi :) logo.bin i istememde ki kasıt çözünürlük...Vestelyazılım sitesinde bile paylaşılan jpeg. yazı kenarlarında piksel yapıyor. Neyse bakalım. Eğer v366y yani kırmızı menü uyumlu yazılım denk gelirse ne ala. logo.bin varsa elinizde ona bakıverin. Yardımınız için teşekkürler cümleten Selametle

Geri
Üst Alt