hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Corelerin ikisi de Faz3 olarak not düşebilirsin. v224t Faz2 sağlam yazılım. v366 faz2 gibi görünsede mboot ve txt uyumsuzluğu var. v224 ün txt ve boot uyla beraber v366 nın yazılımı yükleniyor lakin ekranı terse düşürüyor. Sonrası uyguladığım panel yazılımıda bir işe yaramayınca bayrağı çektim :) Elimde v362g var upgrade. ona yükselttim. Ama ilginç olanı o kadar kök yazılımın hiç birinde vestel logosu gelmedi. Logo.bin dede resimdeki gibi hatalı çıkıyor. L VESTE gibi yeni bir marka...üstünde yeşil bir çizgi :) logo.bin i istememde ki kasıt çözünürlük...Vestelyazılım sitesinde bile paylaşılan jpeg. yazı kenarlarında piksel yapıyor. Neyse bakalım. Eğer v366y yani kırmızı menü uyumlu yazılım denk gelirse ne ala. logo.bin varsa elinizde ona bakıverin. Yardımınız için teşekkürler cümleten Selametle

10085294 mb95 üretimi ile piyasaya sürülmüş bütün ürünlerin yazılımları burada :) artık umarım istediğine ulaşırsın.
not 1 tanesi 2mb mboot tu ona göre kontrol et

G Çevrimdışı

gumdestek

Yeni Üye
12 Şub 2020
33
37
Hayırlı Sabahlar... :) logo.bin olayı nasıl olduğunu anladım. Yazılımları denerken logo kodlaması bi ara hata verdi sanırım. Sonra medyadan yaptığım resmin üzerine full yazılım yükleyince sistem onu orjinal logo olarak algılıyor ve en son factory reset atsam dahi onu logo olarak gördüğü için takılı kalıyor. Sağlam bi tane uyumlu logo.bin bulup anca servis menüden tanımladım mı öyle olacak ama sıkıntı değil. Yinede aklınızda bulunsun hocam. Hal bu ki vestel in sitesinde kullanıcıya sunulması gereken dosyalar yüzünden uğraştığımız şeye bakın :) Şimdi komple elini ayağını çekmiş sanırım yazılımlar driver lar konusunda...Bu arada indirdim. bi deneyeyim bakalım yazılımı. Sağolasın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

10085294 mb95 üretimi ile piyasaya sürülmüş bütün ürünlerin yazılımları burada :) artık umarım istediğine ulaşırsın.
not 1 tanesi 2mb mboot tu ona göre kontrol et
:) oooo Üstad inşeAllah eşşek değil ya. Bir tanesi uysun gali :) Piyasada ki mb95 logo.binleri nerede ? :)

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hayırlı Sabahlar... :) logo.bin olayı nasıl olduğunu anladım. Yazılımları denerken logo kodlaması bi ara hata verdi sanırım. Sonra medyadan yaptığım resmin üzerine full yazılım yükleyince sistem onu orjinal logo olarak algılıyor ve en son factory reset atsam dahi onu logo olarak gördüğü için takılı kalıyor. Sağlam bi tane uyumlu logo.bin bulup anca servis menüden tanımladım mı öyle olacak ama sıkıntı değil. Yinede aklınızda bulunsun hocam. Hal bu ki vestel in sitesinde kullanıcıya sunulması gereken dosyalar yüzünden uğraştığımız şeye bakın :) Şimdi komple elini ayağını çekmiş sanırım yazılımlar driver lar konusunda...Bu arada indirdim. bi deneyeyim bakalım yazılımı. Sağolasın

:) oooo Üstad inşeAllah eşşek değil ya. Bir tanesi uysun gali :) Piyasada ki mb95 logo.binleri nerede ? :)
dün vermiştim link ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bende foto atmıştım ya sana Usta :) Yeni marka logosunun :P L VESTE üstünde yeşil çizgi :) Başka da yoksa verdiğin fuller belki getirebilir logoyu bi bakayım. Eline koluna emeğine sağlık. Sağolasın
buyurun farklı logolar

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
513
37
Uzun uğraşlar sonucu duvardan sökebildim ?silikon sıkmıltımda yuvalarına

15823590649487866553300162748572.jpg

G Çevrimdışı

gumdestek

Yeni Üye
12 Şub 2020
33
37
buyurun farklı logolar
Taa sözün başında dedim ya Usta...Bizlerin sıkıntısı markaların gereğinden fazla sürüm içinde versiyon kotası koyması. Deneye deneye oldu bak sonunda. Allah razı olsun ilgilendiğin için. Bazen ilk seferde denk geliyor...Bazende onlarca denemeden sonra...Tabi olmadığı zamanlarda oluyor. Akşamkiler uymadı bak şimdi ki v366n oldu. Bu sefer ki Logo.bin de uydu. Emeği geçen herkese teşekkürler. Kütahya dan selam olsun!

Geri
Üst Alt