F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Taa sözün başında dedim ya Usta...Bizlerin sıkıntısı markaların gereğinden fazla sürüm içinde versiyon kotası koyması. Deneye deneye oldu bak sonunda. Allah razı olsun ilgilendiğin için. Bazen ilk seferde denk geliyor...Bazende onlarca denemeden sonra...Tabi olmadığı zamanlarda oluyor. Akşamkiler uymadı bak şimdi ki v366n oldu. Bu sefer ki Logo.bin de uydu. Emeği geçen herkese teşekkürler. Kütahya dan selam olsun!
işte tam da dedğin gibi mb9x yazılımı sıkıntılı olduğu için paylaşmıyoruz, kimi çöküyor kimi açılmıyor kimi doğru oluyor hiç belli olmuyor. bu nedenle 9x bize uzak dursun :)
sorun çözüldüğüne sevindim o dosyayı kaybetme, çünkü indirme olmayınca upload sitesi otomatik siliyor. sende kalsın.
kal sağlıcakla, sadece yazılım için değil her zaman foruma bekleriz, elbet seninde uzman olduğun bir konu vardır.
bu arada emin ol yazılımlarla o kadar uğraşmışsın ki artık benden iyisin :kas :hihi :cay

G Çevrimdışı

gumdestek

Yeni Üye
12 Şub 2020
33
37
işte tam da dedğin gibi mb9x yazılımı sıkıntılı olduğu için paylaşmıyoruz, kimi çöküyor kimi açılmıyor kimi doğru oluyor hiç belli olmuyor. bu nedenle 9x bize uzak dursun :)
sorun çözüldüğüne sevindim o dosyayı kaybetme, çünkü indirme olmayınca upload sitesi otomatik siliyor. sende kalsın.
kal sağlıcakla, sadece yazılım için değil her zaman foruma bekleriz, elbet seninde uzman olduğun bir konu vardır.
bu arada emin ol yazılımlarla o kadar uğraşmışsın ki artık benden iyisin :kas :hihi :cay
EywAllah Ustam. Bu arada Ben ismail. Sizin Fikret galiba :) Memnun oldum. Bak bu v366n in bile çeşitleri var. Kırmızı-Gold temalı ve TKGS güncelleme olanı olmayanı...Ne gerek var kardeşim böyle şeylere. Elbette güncelleme olacak bir üründe gelişen teknolojide işlemcinin kapasitesine göre ama bunlar mide bulandırıyor artık :) Kökende elektrik elektronik bilgisayar cıyım ama 16 yıldır unlu mamülleri işindeyim :) Usta bu v366 da mesela TKGS yok. Al sana kıllık :) Kırmızı tema upgrade_mb90.bin varsa yükseleyim ya n yada y. Gerçi Y olan mb95M şase için çıkmış olabilir. Hoşgeldinin gönderdiği upgradeleri algılamadı. Sende varsa denerim

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
EywAllah Ustam. Bu arada Ben ismail. Sizin Fikret galiba :) Memnun oldum. Bak bu v366n in bile çeşitleri var. Kırmızı-Gold temalı ve TKGS güncelleme olanı olmayanı...Ne gerek var kardeşim böyle şeylere. Elbette güncelleme olacak bir üründe gelişen teknolojide işlemcinin kapasitesine göre ama bunlar mide bulandırıyor artık :) Kökende elektrik elektronik bilgisayar cıyım ama 16 yıldır unlu mamülleri işindeyim :) Usta bu v366 da mesela TKGS yok. Al sana kıllık :) Kırmızı tema upgrade_mb90.bin varsa yükseleyim ya n yada y. Gerçi Y olan mb95M şase için çıkmış olabilir. Hoşgeldinin gönderdiği upgradeleri algılamadı. Sende varsa denerim
memnun oldum abi, ama fikret değil, :) fikoloji demen yeterli
366y var ama onlarda full core olarak yok, ama farklı üretim ana kartlar için, bence fazla sorun yaşmamak için tkgs yi boş ver. ben sana güncel kanal listesi vereyim anlaşalım :hihi

S Çevrimdışı

siser54

Yeni Üye
18 Eki 2018
14
50
20191202_214240.jpg
20200221_165319_mfnr.jpg
https://resim.tavsiyeforumu.com/images/20200221_165325_mfnr.jpg[/img
Merhaba ustalar
17mb 62 2,5 anakartlı seg 32 '' led yanıp sönüyor açılmıyor
yazılım mevcutmu
teşekkür ederim]

G Çevrimdışı

gumdestek

Yeni Üye
12 Şub 2020
33
37
366y var ama onlarda full core olarak yok, ama farklı üretim ana kartlar için, bence fazla sorun yaşmamak için tkgs yi boş ver. ben sana güncel kanal listesi vereyim anlaşalım :hihi
[/QUO
Kardeşim kanal listesi dosyanda hata var açılmıyor. Bilgin olsun. Yenisini paylaşırsan bekliyorum :)
Tamam senin uykun gelmiş iyicene :haha1
şimdi indirdim içi dolu ,boş değil mubarek :haha1
Selamün Aleyküm...Sanada teşekkür etmek istedim yardımların için :) Sorunlar çözüldü şükür. Fikoloji nin dolabından çıktı nasibimiz taksit taksit :) Bu txt açılmadı muhabbeti aklıma geldi de. Hem bi teşekkür edeyim dedim hemde dosyanı şimdi açtım ama gerek kalmadı :) daemon imaj tool yüklü bende. Program gereksiz bir şekilde .zip .rar dosyalarınada hakimiyet kurmuş hepsini açıyor gibi. Başka bir dosya da öyle yapınca bu dosyayıda winrar dan çıkarttım içi doldu :) Hadi selametle

S Çevrimdışı

siser54

Yeni Üye
18 Eki 2018
14
50
20171220_212140364158e809a0d04519dbd991f36902dc.jpg
seri1b53f803eebff1d1f5dbcabccc4216fb276268db314404ef.jpg

ustam
vestel 65'' fa8500
bu televizyondan sorun yok fakat versiyon çok eski kaldı netfilx falan yok yükleyemiyorumda güncel yazılım atsak değişiklik olurmu?
teşekküler

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
20171220_212140364158e809a0d04519dbd991f36902dc.jpg
seri1b53f803eebff1d1f5dbcabccc4216fb276268db314404ef.jpg

ustam
vestel 65'' fa8500
bu televizyondan sorun yok fakat versiyon çok eski kaldı netfilx falan yok yükleyemiyorumda güncel yazılım atsak değişiklik olurmu?
teşekküler
selam mb91 ana kart var ne yazıkki netflix yüklenemez.
konusunda mb9x hakkında bilgi verdik, kesinlikle sağda solda bulduğunuzu da yüklemeyiniz.
tavsiyemiz android box

S Çevrimdışı

siser54

Yeni Üye
18 Eki 2018
14
50
selam mb91 ana kart var ne yazıkki netflix yüklenemez.
konusunda mb9x hakkında bilgi verdik, kesinlikle sağda solda bulduğunuzu da yüklemeyiniz.
tavsiyemiz android box
aynen hiç dokunmayacağım
teşekkür ederim

Geri
Üst Alt