siz bana ana kart üzerindeki etiketin resmini gönderebilirmisiniz.Hocam logo yu uyguladım...Çıkan sonuç bu Model uyumsuzluğu mu var? Yoksa logo mu hatalı?
siz bana ana kart üzerindeki etiketin resmini gönderebilirmisiniz.Hocam logo yu uyguladım...Çıkan sonuç bu Model uyumsuzluğu mu var? Yoksa logo mu hatalı?
10085294 23168838 37 50'' 27126068 CM0HJ1-LE1C1 V329rsiz bana ana kart üzerindeki etiketin resmini gönderebilirmisiniz.
TV yi topladım Usta tekrar açmayayım Numara bu tam olarak10085294 23168838 37 50'' 27126068 CM0HJ1-LE1C1 V329r
Seri numarası paylaşirmisinizBende full yazılım rica edebilirbiyim :( profillere oynarken standbye da kaldım
Edit:iilk kuruluma dön dedikten sonra logo geldi led yanıp sönüyor ekran kararıyor
E orjinali 3.2.9r bunun. Neden 224t de ısrar kıldın ?10085294 23168838 37 50'' 27126068 CM0HJ1-LE1C1 V329r
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
TV yi topladım Usta tekrar açmayayım Numara bu tam olarak
yazılım yükledim sorunsuz çalışıyor ellerinize sağlıktitanyum kurtarma deneyiniz17MB140 Kurtarma yazılımı çıktı ve ilk defa tavsiyeforumunda !!!
MB140 Şaseli televizyonlarda görülen arızalar; mb140 kurtarma yazılımı - 17mb140 - vestel mb140 yazılım - Açılmıyor (Standby ışığı yanıyor), - Logo geliyor açılmıyor (Standby ışığı yanıp/sönüyor), - Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor sonra standby ışığı sabit yanıyor) - Logo...tavsiyeforumu.com
Fikonun dediği gibi tvnin arkasındaki barkod fotosunu çekip yayınlamalısın ,rakamlar okunaklı olmalıBende full yazılım rica edebilirbiyim :( profillere oynarken standbye da kaldım
Edit:iilk kuruluma dön dedikten sonra logo geldi led yanıp sönüyor ekran kararıyor
Evet Usta v329r ama benim kök yazılım olarak bulabildiğim sadece bir yazılım vardı zamanında boot hatası verirken tv. Halbu ki onunda faz2 gibi mboot.bin i 1 mb civarı idi. CH341 de bakıyorum. Diğer tv ye can veren v224 mboot.bin kodlamasından farklı içinde ki algoritma. Ve defalarca denedim v329r nin botunu flashlayarak stundby a start verdirmeyi ama onda yazılımı yükleme moduna düşüremedim. v224t nin çipe mboot unu flashlayınca göz kırpmaya ve yazılımı alabilirim demeye başlıyor tv ve de şuan logo harici gayet sorunsuz çalışıyor. Benim isteğim ilk boot hatası vermeden v366 yüklü idi. Kurulumda TKGS güncelleme var idi. Logo var idi. Şimdi yok usta. Olmuşken tam olsun dedim. O kadar kurcalamışken anlamaya çalışıyorum bende mi hata? Zaten yazılım konusunda çok kısıtlı piyasa. Ancak sizlerin elinin altında varsa vardır temiz bir dosya. Faz3 bile kısıtlıyken faz2 bulmak zorladı beni zaten. Kök yazılımın mboot.bin i 2 mb olanlar uymuyor bu kartaE orjinali 3.2.9r bunun. Neden 224t de ısrar kıldın ?
Bı de yarın kart üzerinden bakayım sabah görüşürüz
Evet Usta v329r ama benim kök yazılım olarak bulabildiğim sadece bir yazılım vardı zamanında boot hatası verirken tv. Halbu ki onunda faz2 gibi mboot.bin i 1 mb civarı idi. CH341 de bakıyorum. Diğer tv ye can veren v224 mboot.bin kodlamasından farklı içinde ki algoritma. Ve defalarca denedim v329r nin botunu flashlayarak stundby a start verdirmeyi ama onda yazılımı yükleme moduna düşüremedim. v224t nin çipe mboot unu flashlayınca göz kırpmaya ve yazılımı alabilirim demeye başlıyor tv ve de şuan logo harici gayet sorunsuz çalışıyor. Benim isteğim ilk boot hatası vermeden v366 yüklü idi. Kurulumda TKGS güncelleme var idi. Logo var idi. Şimdi yok usta. Olmuşken tam olsun dedim. O kadar kurcalamışken anlamaya çalışıyorum bende mi hata? Zaten yazılım konusunda çok kısıtlı piyasa. Ancak sizlerin elinin altında varsa vardır temiz bir dosya. Faz3 bile kısıtlıyken faz2 bulmak zorladı beni zaten. Kök yazılımın mboot.bin i 2 mb olanlar uymuyor bu karta
Seri No da hata yok abi. Etiket doğru ve üstünde yazan bu.E orjinali 3.2.9r bunun. Neden 224t de ısrar kıldın ?
Bı de yarın kart üzerinden bakayım sabah görüşürüz
Bende bakayım,elimde 1mblik mb95 varmı acaba diye.Bulursam yükler link veririmYabancı firmalar txt dosyasındaki mboot kapatıp sadece ana dosyayı ve txt dosyasını usbye kopyalıyarak atıyorlar yazılmı,tıpkı core gibi ama full yazılım atılıyor ,tabi kumandanın OK tuşuyla,böylece boot dosyası yüklenmediği için tvnin boot da bozulmuyor,denemekte fayda var,madem elinde programmer var ,birde 366r yazılımı var,bende olsa denerdimEvet Usta v329r ama benim kök yazılım olarak bulabildiğim sadece bir yazılım vardı zamanında boot hatası verirken tv. Halbu ki onunda faz2 gibi mboot.bin i 1 mb civarı idi. CH341 de bakıyorum. Diğer tv ye can veren v224 mboot.bin kodlamasından farklı içinde ki algoritma. Ve defalarca denedim v329r nin botunu flashlayarak stundby a start verdirmeyi ama onda yazılımı yükleme moduna düşüremedim. v224t nin çipe mboot unu flashlayınca göz kırpmaya ve yazılımı alabilirim demeye başlıyor tv ve de şuan logo harici gayet sorunsuz çalışıyor. Benim isteğim ilk boot hatası vermeden v366 yüklü idi. Kurulumda TKGS güncelleme var idi. Logo var idi. Şimdi yok usta. Olmuşken tam olsun dedim. O kadar kurcalamışken anlamaya çalışıyorum bende mi hata? Zaten yazılım konusunda çok kısıtlı piyasa. Ancak sizlerin elinin altında varsa vardır temiz bir dosya. Faz3 bile kısıtlıyken faz2 bulmak zorladı beni zaten. Kök yazılımın mboot.bin i 2 mb olanlar uymuyor bu karta
Dediğin gibi teraspy Hocam... Ona benzer çalışmalarım da oldu. Boot hatası verenlerden txt de ki boot komutunu silerek direk mb90_en.bin den başlamasına komutlandırıyorum. O sırada stundby pır pır etmeden panel ışık veriyor hatayla karşılaşıyorum. Bence denediklerimde her n kadar 1 mb lık boot olsada faz2 nin değişik versiyonları veya oynanmışları. Adam gibi vestel destek sağlasa 10 dakikalık bir iş değilmi? Teknik arızada sıkıntı yok o bizlerin becerisi. Ama şu yazılım olayında ne kadar tecrübeli olsanda asıl saatlerimiz doğru ve temiz driver, yazılım aramakla geçiyorBende bakayım,elimde 1mblik mb95 varmı acaba diye.Bulursam yükler link veririmYabancı firmalar txt dosyasındaki mboot kapatıp sadece ana dosyayı ve txt dosyasını usbye kopyalıyarak atıyorlar yazılmı,tıpkı core gibi ama full yazılım atılıyor ,tabi kumandanın OK tuşuyla,böylece boot dosyası yüklenmediği için tvnin boot da bozulmuyor,denemekte fayda var,madem elinde programmer var ,birde 366r yazılımı var,bende olsa denerdim
Peki dosya adını değiştirip upgrade_ olarak yani,bunu denedinmi ,ben mb9x serisi tvlerimde denemiştim ,çünkü full da core de boyutu 108mb ,yani ana dosyanın adını :Dediğin gibi teraspy Hocam... Ona benzer çalışmalarım da oldu. Boot hatası verenlerden txt de ki boot komutunu silerek direk mb90_en.bin den başlamasına komutlandırıyorum. O sırada stundby pır pır etmeden panel ışık veriyor hatayla karşılaşıyorum. Bence denediklerimde her n kadar 1 mb lık boot olsada faz2 nin değişik versiyonları veya oynanmışları. Adam gibi vestel destek sağlasa 10 dakikalık bir iş değilmi? Teknik arızada sıkıntı yok o bizlerin becerisi. Ama şu yazılım olayında ne kadar tecrübeli olsanda asıl saatlerimiz doğru ve temiz driver, yazılım aramakla geçiyor
Benim kartın doğru bios u bu kodlamayla başlıyor mesela hocam. 2 mb lık olanların zaten farklı. Birde Fiko Hocamın yukarıda verdiği kök 366 yı bootsuz deneyecem. Bak onun mboot u 1 mb lık ve kodlama aynı gibi duruyor. Herşey normalmiş gibi pır pır edip yüklemeye geçiyor ama mac adresleri falan mı çakışıyor anlamadım. Sona doğru ana yazılımı algılarken hata veriyor ve logo ekranı saniyelik ışık verip stumdby aralıklı yanıp sönmeye başlıyor açılmadan. Bıraksam sabaha kadar yanar söner öyle :PDediğin gibi teraspy Hocam... Ona benzer çalışmalarım da oldu. Boot hatası verenlerden txt de ki boot komutunu silerek direk mb90_en.bin den başlamasına komutlandırıyorum. O sırada stundby pır pır etmeden panel ışık veriyor hatayla karşılaşıyorum. Bence denediklerimde her n kadar 1 mb lık boot olsada faz2 nin değişik versiyonları veya oynanmışları. Adam gibi vestel destek sağlasa 10 dakikalık bir iş değilmi? Teknik arızada sıkıntı yok o bizlerin becerisi. Ama şu yazılım olayında ne kadar tecrübeli olsanda asıl saatlerimiz doğru ve temiz driver, yazılım aramakla geçiyor
Tabii 1 mb ile 2mb farklıdır,adreslemesi farklıdır zaten,de birde dediğim gibi dene istersen ama unutma,bu kart en sorunlu karttır,her ne kadar elinde programmer bulunsada,sonra beni suçlamayasın sakınBenim kartın doğru bios u bu kodlamayla başlıyor mesela hocam. 2 mb lık olanların zaten farklı. Birde Fiko Hocamın yukarıda verdiği kök 366 yı bootsuz deneyecem. Bak onun mboot u 1 mb lık ve kodlama aynı gibi duruyor. Herşey normalmiş gibi pır pır edip yüklemeye geçiyor ama mac adresleri falan mı çakışıyor anlamadım. Sona doğru ana yazılımı algılarken hata veriyor ve logo ekranı saniyelik ışık verip stumdby aralıklı yanıp sönmeye başlıyor açılmadan. Bıraksam sabaha kadar yanar söner öyle :P