F Çevrimdışı

freedom-fighter

Yeni Üye
12 Ocak 2020
9
39
F Çevrimdışı

freedom-fighter

Yeni Üye
12 Ocak 2020
9
39
Evet burası yeri değil maalesef,ben yazılım önermem hiç sevgili freedom-fighter ,bunu seri numarası ile çekirdek konusunda yazabilirsin :ok
Sayın ağabeyim teraspy teşekkür ederim. Gecenin bu saatinde kafanı şişirdim. Ozaman son bişey. Full yazılım gelir mi abi. Küçük emrah gibi olduk. Maaşı almaya da 2 gün var. Yoksa bize servis yolu mu gözüktü???

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sayın ağabeyim teraspy teşekkür ederim. Gecenin bu saatinde kafanı şişirdim. Ozaman son bişey. Full yazılım gelir mi abi. Küçük emrah gibi olduk. Maaşı almaya da 2 gün var. Yoksa bize servis yolu mu gözüktü???
Full yazılım gelir mutlaka merak etme küçük emrah :) yarın dostlarımdan biri mutlaka yüklerler , etiketledim çünkü onları :ok

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bana resimdeki televizyon için en sağlıklı çalışan güncel yazılım lazım. Çünkü bazen kendiliğinden kapanıyor ve kumandadan tuşlara basıldığında geç algılıyor veya hiç algılamıyor.

IMG_20200112_172047.jpg
ne yazıkki yazılım tavsiye etmiyoruz.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Herkese Merhabalar. Öncelikle emekleriniz için teşekkür ederim. Gerçekten yardımlarınızla ufkumuzu açıyorsunuz sağolun varolun.:clap2:clap2:affet:affet
benim sorunum şu 2016 yılında evlenirken aldığım 55 UD 9300 modeli bir tv aldım. Mb100 anakartlı tabiki tvde netflix yok. Ayrıca film sitelerinde film izlerken hata mesajı alıp izleyemiyorm. Ayrıca dahili olarak bulunan chrome çok yavaş çalışıyor ve donuyor sonunda TV yi kapatıp açmak zorunda kalıyorum. siz değerli büyüklerimden istirhamım stabil çalışan bir yükleme tavsiye etmeniz veya başka dikkat edeceğim hususlar varsa onları belirtmeniz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:bilmiyom:bilmiyom:bilmiyom
Öncelikle ilginiz ve alakanız için çok çok teşekkür ederim güzel insanlar teraspy teraspy TEKNOwest TEKNOWEST. Edit ve güncelleme için yanlış konuya soru açmışım. Ama burası yine işimi görecektir. Maalesef yaptığım profil editlemenin üzerine birde güncelleme yapınca Cihaz stabil çalışmadı. Donmaya başladı hatta kumandadan açılım kapatmaya sorun çözülüyordu. Sonrasında oda fayda etmedi fişi çekmeye başladım.
Şimdi siz değerli büyüklerimden ve sevgili üstad Ado abiden bir istirhamım olacaktı.
Vestel 48 UA9300 Serial no: 7468695 500065 TV içim full yazılım paylaşırsanız çok ama çok duacınız olacağım.
İstanbul Kartalda bulunan adliyede memurum herzaman çayımı içmeye beklerim.

selam,
kartal adliyesinde daha yapım aşamasında bulunup bir kaç xray ve güvenlik kamerası işi için çalışmıştım tabi o zamanlar sıkıntı idi, su basıyor, otoparklar sıkıntılı, istanbul için büyük bir mimari yapı idi. geçenlerde de işim düşmüştü. Orada unutmadığım tek şey cumhuriyet başsavcısı yanında telefon çaldı, işte bilmem nere adliyesinden ben savcı xxxx hesabınız ele geçirmiş pkk para çekiyor şuraya gidin şunu yapın diyordu. Tabi duraksadım, cumhuriyet başsavcısı yanımda televizynuna kamera görüntüsü veriyoruz. aldı telefonu bir konuştu tak karşı taraf kapattı.
işte böyle bir anım var :), bi de kayım peder kartal devlet hastanesinde vefat etti, tabi bulamıyorum nerede en son kafam karıştı adliye personel giriş kısmına girdiğimi hatırlıyorum hemen durdurular vs, sonra sağolsunlar gönderdirler doğru yere :) meğer arkası hastaneydi.

gelelim konumuza.
full yazılım:

*rar içinde rar var çıkarmayı unutma.
gelelim güncellemeye;

https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...mb230-guncelleme-cekirdek-yazilim-konusu.445/
buradan mb100 klasörü içinde hem güncel olan hemde mb100 ün en stabil sürümü mevcut. hangisini yüklemek isterseniz onu yükleyin.

gelelim netflixe;
mb100 kartların çoğunda netflix var ama gömülü, menüde çıkmıyor. Bi kaç yöntem deneyebilirsin;
1. telefonda netflix var ise her hangi bir yayın açtığında sağ üste yansıtma çıkıyorsa yayını verebilirsin.
2. telefonununa vestel smart canter uygulaması indir. uygulamadaki netfilix tuşuna bas netfilix açılacaktır.
a. netfilix açılırsa vestel netfilixli bir kumanda alabilirsin
b. çıkmıyorsa modlama yapman gerekir.

modlama için sana kolaylık olsun;
öncelikle tvden profil dosyalarını alıp upload sitesine ekleyip link paylaşman lazım.
sana adımları anlatayım:
1- https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-tv-profil-alma-dosyalari-tumu.3538/#post-72735 buradakini uygulayarak profil dosyalarını alınız.
2- örnek veriyorum buraya aldığınız profilleri ekleyiniz.
3- https://tavsiyeforumu.com/konu/ilk-...en-tv-yazilim-modlama.898/page-73#post-128100 burada aldığınız profilleri ekleyiniz.
4- D NetCaliber ve M mesutank etiketleyiniz.
5-onlar size modlama yapıp tekrar verecekler. televizyona yükleyiniz.

dipnot istersen video olarak şunu örnek alabilirsin ; profil dosyalarını videodaki gibi alıp videodaki gibi yükleyebilirsin.

O Çevrimdışı

ozerk

Yeni Üye
18 Nis 2019
33
51
O ozerk selam,
yaptığın açıklamadan osd kesmiş gibime geldi, yani ya ana kart görüntü çıkışı yok yada panel cof arızası, tabiki bu yorumu ledler yanıyor dediğin için yaptım.
denemek istersen full yazılım:

full yükleme anlatım;tıklayınız
*not ortaklaştırılan bir full yazılımdır. Sebepsiz tv çökmesine neden olabiliyor. Riskleri göz önünde bulundurarak yükleme yapınız.
teşekkür ederim yazılım için . tv açtı.ticondada arıza çıktı ince çizgiler var.

F Çevrimdışı

freedom-fighter

Yeni Üye
12 Ocak 2020
9
39
selam,
kartal adliyesinde daha yapım aşamasında bulunup bir kaç xray ve güvenlik kamerası işi için çalışmıştım tabi o zamanlar sıkıntı idi, su basıyor, otoparklar sıkıntılı, istanbul için büyük bir mimari yapı idi. geçenlerde de işim düşmüştü. Orada unutmadığım tek şey cumhuriyet başsavcısı yanında telefon çaldı, işte bilmem nere adliyesinden ben savcı xxxx hesabınız ele geçirmiş pkk para çekiyor şuraya gidin şunu yapın diyordu. Tabi duraksadım, cumhuriyet başsavcısı yanımda televizynuna kamera görüntüsü veriyoruz. aldı telefonu bir konuştu tak karşı taraf kapattı.
işte böyle bir anım var :), bi de kayım peder kartal devlet hastanesinde vefat etti, tabi bulamıyorum nerede en son kafam karıştı adliye personel giriş kısmına girdiğimi hatırlıyorum hemen durdurular vs, sonra sağolsunlar gönderdirler doğru yere :) meğer arkası hastaneydi.

gelelim konumuza.
full yazılım:

*rar içinde rar var çıkarmayı unutma.
gelelim güncellemeye;

https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...mb230-guncelleme-cekirdek-yazilim-konusu.445/
buradan mb100 klasörü içinde hem güncel olan hemde mb100 ün en stabil sürümü mevcut. hangisini yüklemek isterseniz onu yükleyin.

gelelim netflixe;
mb100 kartların çoğunda netflix var ama gömülü, menüde çıkmıyor. Bi kaç yöntem deneyebilirsin;
1. telefonda netflix var ise her hangi bir yayın açtığında sağ üste yansıtma çıkıyorsa yayını verebilirsin.
2. telefonununa vestel smart canter uygulaması indir. uygulamadaki netfilix tuşuna bas netfilix açılacaktır.
a. netfilix açılırsa vestel netfilixli bir kumanda alabilirsin
b. çıkmıyorsa modlama yapman gerekir.

modlama için sana kolaylık olsun;
öncelikle tvden profil dosyalarını alıp upload sitesine ekleyip link paylaşman lazım.
sana adımları anlatayım:
1- https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-tv-profil-alma-dosyalari-tumu.3538/#post-72735 buradakini uygulayarak profil dosyalarını alınız.
2- örnek veriyorum buraya aldığınız profilleri ekleyiniz.
3- https://tavsiyeforumu.com/konu/ilk-...en-tv-yazilim-modlama.898/page-73#post-128100 burada aldığınız profilleri ekleyiniz.
4- D NetCaliber ve M mesutank etiketleyiniz.
5-onlar size modlama yapıp tekrar verecekler. televizyona yükleyiniz.

dipnot istersen video olarak şunu örnek alabilirsin ; profil dosyalarını videodaki gibi alıp videodaki gibi yükleyebilirsin.

Allah Razı olsun değerli insan Fikoloji hakkınızı nasıl ödeyeceğimi bilemiyorum. Her zaman beklerim adliyede B Blok 3. katta Serhat diye kime sorsan söylerler. Gerek çay içmeye gerekse işin düştüğünde herzaman elimden gelenin fazlasını yaparım. Siz değerli insanlar sayesinde birşeyler yapabiliyoruz. Elimden geldiğince birşey yapmaya çalıştım. Belki bir hevesle ama başaramayıpta beceriksizliğimde sizlerin burada olması. Değerli ve kıymetli zamanları ayırması tarif edilemez. Sağolun varolun

S Çevrimdışı

Stargate0404

Aktif Üye
26 Ara 2017
91
Arkadaşlar lütfen yardım
Regal 55R7540UA tvme son yazılımı yükledim. Kanallar çok parlak oldu. Ben de full yazılım şeklinde ekurauım dedim tekrardan tvnin ışığı yanıp sönüyor 5 dakikadır. Ne yapayım bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar lütfen yardım
Regal 55R7540UA tvme son yazılımı yükledim. Kanallar çok parlak oldu. Ben de full yazılım şeklinde ekurauım dedim tekrardan tvnin ışığı yanıp sönüyor 5 dakikadır. Ne yapayım bilmiyorum.
Fişten çekip taktım düzeldi. Tekrardan core yazılım yüklüyorum. Bir sıkıntı olur mutlaka. İnşallah düzelecek

R Çevrimdışı

reiwasa

Yeni Üye
14 Ocak 2020
11
38
50u9500 model vestel led tv aldım anakart tam olarak bulamadım vestel canlı destek sordum onlarda göremedi forumdan bi arkadas mb230 dedi bende aynı şekilde 2+1 ses sistemi bağladım kumandadan ses kontrol edemiyorum yardımcı olabilir misiniz

S Çevrimdışı

Stargate0404

Aktif Üye
26 Ara 2017
91
Regal 55R7540UA tvme son güncel core yazılım olan 0.43.6.0 yükledim. Fakat uydu alıcının görüntüsü çok kötü olmakla birlikte, menüsünde Picasso değil de, Hitachi yazıyor.
Hiç beğenmedim bunu. Eskiye nasıl eskiye dönebiliriz.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
50u9500 model vestel led tv aldım anakart tam olarak bulamadım vestel canlı destek sordum onlarda göremedi forumdan bi arkadas mb230 dedi bende aynı şekilde 2+1 ses sistemi bağladım kumandadan ses kontrol edemiyorum yardımcı olabilir misiniz
Kumandadan menü +4+7+2+5 tuşladığında kart üstte görünür,en üstte :ok

Geri
Üst Alt