teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sayın üstadım,;
Benim kanallar yüklendi.
Birkaç sorun var. Şunlar.
YouTube açınca YouTube simgesi gelmeden açılıyor.
Görüntü de eskiye nazaran beğenmedim.
Kısacası üstte verdiğim barkod bilgileri yazıyor. Eski yazılıma dönmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Alıntı yaptığın aşağıdaki yazım sana ait değildi sevgili Stargate0404
Aaa,hemen update edeyim bari :ok
Oradan birinin uzantısını mb230 olarak değiştir (windowslarda dosya uzantısını göster seçmelisin,yoksa uzantı görülmüyormuş-ben linux kullanıyorum)
mesela :
DownloadProfile.mb96 olan ismi DownloadProfile.mb230 yap

Konuyla arkadaşlar ilgilenirler mutlaka ,ben yazılım vermiyorum :ok

TEKNOwest TEKNOWEST F fikoloji dostlarım yardımcı olurlar :ok

S Çevrimdışı

Stargate0404

Aktif Üye
26 Ara 2017
91
Alıntı yaptığın aşağıdaki yazım sana ait değildi sevgili Stargate0404

Konuyla arkadaşlar ilgilenirler mutlaka ,ben yazılım vermiyorum :ok

TEKNOwest TEKNOWEST F fikoloji dostlarım yardımcı olurlar :ok
Kusura bakmayın. Akşam akşam biraz panik yaptım. Disceq ayarındanmış. İlk kurulumda böyle bir ayar yoktu. Neden şimdi gerekti anlamadım. Sonuçta Kanalları da hallettim. Yazılımı bekleyeceğim.

Eyvallah sağolun.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Regal 55R7540UA için full yazılım alabilir miyim. Son core yazılım 0.43.6.0 yükledim. Kanallar yüklenmiyor. Görüntü aşırı parlak.

IMG_20200114_234931_1.jpg
ful

R Çevrimdışı

reiwasa

Yeni Üye
14 Ocak 2020
11
38
Hocam değişikliği yaptım true olarak
Şimdi flashta resimde olan 5 dosya var cihaza gönderirken profili bu dosyalar mı olacak yoksa aralarından silmem gereken var mı

20200115_093619.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Hocam değişikliği yaptım true olarak
Şimdi flashta resimde olan 5 dosya var cihaza gönderirken profili bu dosyalar mı olacak yoksa aralarından silmem gereken var mı

20200115_093619.jpg

profile isimli yeni bir klasör içerisine mb230_swprofile.bin olanı kopyalayın tv ye yükleme yapın.
Yüklemeyi profili aldığınız bölümden yapacaksınız.

R Çevrimdışı

reiwasa

Yeni Üye
14 Ocak 2020
11
38
Ben genelde tek sw olanı yükleme yapıyorum çünkü değişiklik onda yapıldı istiyorsanız diğerini de klasör içerisine aktarabilirsiniz aklınızda şüphe kalmasın.
hocam ne gibi ayarlar geliyor ben bi değişiklik göremedim aynı gibi kulaklık taktım tv den ses gitmedi hem kulaklıktan hem de tvden gelmeye devam ediyor

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
hocam ne gibi ayarlar geliyor ben bi değişiklik göremedim aynı gibi kulaklık taktım tv den ses gitmedi hem kulaklıktan hem de tvden gelmeye devam ediyor

Alığınız profile dosyasını google drive ekleyin linkini buraya yazın düzenlemeyi yapıp size tekrar link verelim tv ye yükleyin yanlış açılan ve kapatılan bazı bölümler nedeni ile yazılım tamamen çökebilir yapabilirim diyorsanız. Resmi inceleyin

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt