R Çevrimdışı

reiwasa

Yeni Üye
14 Ocak 2020
11
38
Tamam hocam ordan bakayım ona göre yazılım buluruz inşallah şu an evde değilim mb230 sa ona göre yazılım var mı ses sistemini kumandadan kontrol etmek için

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tamam hocam ordan bakayım ona göre yazılım buluruz inşallah şu an evde değilim mb230 sa ona göre yazılım var mı ses sistemini kumandadan kontrol etmek için
Ses sistemin nasıl "bağlı" olduğuna bağlı,kulaklıktan ise cevap evet ama yazılımla değil de profilden ayarlanır :ok

R Çevrimdışı

reiwasa

Yeni Üye
14 Ocak 2020
11
38
Evet kulaklıktan bağlı bluetooth ile de bağlayabiliyorum onda aynı sıkıntı var o da düzelir mi

S Çevrimdışı

Stargate0404

Aktif Üye
26 Ara 2017
91
Regal 55R7540UA için full yazılım alabilir miyim. Son core yazılım 0.43.6.0 yükledim. Kanallar yüklenmiyor. Görüntü aşırı parlak.

IMG_20200114_234931_1.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Evet kulaklıktan bağlı bluetooth ile de bağlayabiliyorum onda aynı sıkıntı var o da düzelir mi
Hımm,sadece profillerinden ayarlanacak,tvden profillerini çekip bir yere yükleyip linkini verirsen D NetCaliber veya M mesutank dostlarım ayarlayıp gönderirler,veya çok basittir,kendinde yaparsın aslında ,aşağıda anlatmıştım :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tv den profili nasıl çekip linki ni vereyim size nasıl yapmam lazım

R Çevrimdışı

reiwasa

Yeni Üye
14 Ocak 2020
11
38
Tamam hocam sen yazmadan bulduydum bende bu sayfayı sana yazacaktım sen yazdın o dosyayı indirdim anakart model kodları var orda mb230 yok içerisinde

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tamam hocam sen yazmadan bulduydum bende bu sayfayı sana yazacaktım sen yazdın o dosyayı indirdim anakart model kodları var orda mb230 yok içerisinde
Aaa,hemen update edeyim bari :ok
Oradan birinin uzantısını mb230 olarak değiştir (windowslarda dosya uzantısını göster seçmelisin,yoksa uzantı görülmüyormuş-ben linux kullanıyorum)
mesela :
DownloadProfile.mb96 olan ismi DownloadProfile.mb230 yap :ok

R Çevrimdışı

reiwasa

Yeni Üye
14 Ocak 2020
11
38
[SUP]tamam hocam öyle yapayım yarın deneyeceğim bakalım [/SUP]
[SUP]dosyayı mb230 dönüştürüp fat32 flas bellek atıp sonra yazıda yazdıklarınızı uygulayıp flashbellek gelen swprofile toolbox ile açıp resimde yaptıklarınızı uygulayıp true yapıp kaydetip cihaza gönderiyoruz değil mi [/SUP]

S Çevrimdışı

Stargate0404

Aktif Üye
26 Ara 2017
91
Aaa,hemen update edeyim bari :ok
Oradan birinin uzantısını mb230 olarak değiştir (windowslarda dosya uzantısını göster seçmelisin,yoksa uzantı görülmüyormuş-ben linux kullanıyorum)
mesela :
DownloadProfile.mb96 olan ismi DownloadProfile.mb230 yap :ok

Sayın üstadım,;
Benim kanallar yüklendi.
Birkaç sorun var. Şunlar.
YouTube açınca YouTube simgesi gelmeden açılıyor.
Görüntü de eskiye nazaran beğenmedim.
Kısacası üstte verdiğim barkod bilgileri yazıyor. Eski yazılıma dönmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
[SUP]tamam hocam öyle yapayım yarın deneyeceğim bakalım [/SUP]
[SUP]dosyayı mb230 dönüştürüp fat32 flas bellek atıp sonra yazıda yazdıklarınızı uygulayıp flashbellek gelen swprofile toolbox ile açıp resimde yaptıklarınızı uygulayıp true yapıp kaydetip cihaza gönderiyoruz değil mi [/SUP]
Evet,aynen doğru :ok

Geri
Üst Alt