Ses sistemin nasıl "bağlı" olduğuna bağlı,kulaklıktan ise cevap evet ama yazılımla değil de profilden ayarlanırTamam hocam ordan bakayım ona göre yazılım buluruz inşallah şu an evde değilim mb230 sa ona göre yazılım var mı ses sistemini kumandadan kontrol etmek için
Hımm,sadece profillerinden ayarlanacak,tvden profillerini çekip bir yere yükleyip linkini verirsen D NetCaliber veya M mesutank dostlarım ayarlayıp gönderirler,veya çok basittir,kendinde yaparsın aslında ,aşağıda anlatmıştımEvet kulaklıktan bağlı bluetooth ile de bağlayabiliyorum onda aynı sıkıntı var o da düzelir mi
Rezerve
slm adem bey bana vestel SMART42FA100 full yazılım lazım ricaetsem sorunum bazen donuyor çoğuuu zaman kapanıp açılıyor yardımcı olursanız sevinirim
Rezerve
Tv den profili nasıl çekip linki ni vereyim size nasıl yapmam lazım
Aaa,hemen update edeyim bariTamam hocam sen yazmadan bulduydum bende bu sayfayı sana yazacaktım sen yazdın o dosyayı indirdim anakart model kodları var orda mb230 yok içerisinde
Aaa,hemen update edeyim bari
Oradan birinin uzantısını mb230 olarak değiştir (windowslarda dosya uzantısını göster seçmelisin,yoksa uzantı görülmüyormuş-ben linux kullanıyorum)
mesela :
DownloadProfile.mb96 olan ismi DownloadProfile.mb230 yap
Evet,aynen doğru[SUP]tamam hocam öyle yapayım yarın deneyeceğim bakalım [/SUP]
[SUP]dosyayı mb230 dönüştürüp fat32 flas bellek atıp sonra yazıda yazdıklarınızı uygulayıp flashbellek gelen swprofile toolbox ile açıp resimde yaptıklarınızı uygulayıp true yapıp kaydetip cihaza gönderiyoruz değil mi [/SUP]