Tv değişmez,tv ana kartı değişir ,garantisi varsa servise verin,yoksa da yine servise verin bence ,maalesef.Hocam nasıl çözüm yok ? arıza yapan parçanın değişimi ya da içerisindeki yazılımın silinip tekrar yüklenmesi vb. kesinlikle mümkün değildir tv değişmesi mi tek çaredir bu aşamada yapabileceğim, başvurabileceğim neresi vardır ? nasıl yol alabilirim bunun bilgisini verebilirseniz çok iyi olur ya da direk tv çöp oldu diyorsanız eyvah eyvah.... :( :(
.MODEL 55UA9400
Mb100 anakart
SN 7524343 600099
Tv kesinlikle internete bağlanamıyor durmadan reset atıyor.full yazılım çözüm ise
Yazılım talep ediyorum.Lütfen.iyi günler.
Çok çok teşekkür ederim. Yardımınız için ama affınıza sığınarak Vestel 55UA9300 modeli için NETFLİX aktif etmek için çekirdek güncelleme yeterli mi? Yoksa profil mi edit yapmam lazım. Cevabınızı bekliyorum şimdiden sağolunF freedom-fighter, konunun ilk sayfasında mevcut
Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
Tvnin desteği varsa profil editlemelisinÇok çok teşekkür ederim. Yardımınız için ama affınıza sığınarak Vestel 55UA9300 modeli için NETFLİX aktif etmek için çekirdek güncelleme yeterli mi? Yoksa profil mi edit yapmam lazım. Cevabınızı bekliyorum şimdiden sağolun
İnşallah ,gerçi yolum düşermi bilmiyorum oralara ,ama düşerse karşına "ben spy ,retaspy " diye çıkabilirimÖncelikle ilginiz ve alakanız için çok çok teşekkür ederim güzel insanlar teraspy TEKNOWEST. Edit ve güncelleme için yanlış konuya soru açmışım. Ama burası yine işimi görecektir. Maalesef yaptığım profil editlemenin üzerine birde güncelleme yapınca Cihaz stabil çalışmadı. Donmaya başladı hatta kumandadan açılım kapatmaya sorun çözülüyordu. Sonrasında oda fayda etmedi fişi çekmeye başladım.
Şimdi siz değerli büyüklerimden ve sevgili üstad Ado abiden bir istirhamım olacaktı.
Vestel 48 UA9300 Serial no: 7468695 500065 TV içim full yazılım paylaşırsanız çok ama çok duacınız olacağım.
İstanbul Kartalda bulunan adliyede memurum herzaman çayımı içmeye beklerim.
Sevgili üstadım bir link paylaşmamışsın. anladığım kadarıyla benden bendeki editlenmiş profilleri göndermemi mi? istiyorsun yoksa, link full yazılım için link paylaşacak mısın. Bu arada mesajta unutmuşum söylemeyi anakart MB100. Doğru anlamışmıyım acaba profilleri mi istiyorsunuzİnşallah ,gerçi yolum düşermi bilmiyorum oralara ,ama düşerse karşına "ben spy ,retaspy " diye çıkabilirim
Ama güncellemeyi yapmadan önce bence mutlaka orjinal profilleri geri yüklemeliydin, tabii full yazılım atacaksan eğer,yok core dedğimiz çekirdek yazılım atılırsa profiller değişmez,ama en iyisi orjinal profili geri yüklemektir ,birde hw profili elleme(yin) ,sadece sw profili editleyin ve tvye bunu yollayın,gelen 3 profilide atmanıza gerek yok
F fikoloji ve TEKNOWEST vede By_Trol Serial no: 7468695 500065
Hayır istemiyorum,sadece dikkatli olman için yazdım,ve full yazılımın için dostlarımı etiketledim sadece ,ben yazılım paylaşmıyorumSevgili üstadım bir link paylaşmamışsın. anladığım kadarıyla benden bendeki editlenmiş profilleri göndermemi mi? istiyorsun yoksa, link full yazılım için link paylaşacak mısın. Bu arada mesajta unutmuşum söylemeyi anakart MB100. Doğru anlamışmıyım acaba profilleri mi istiyorsunuz