O Çevrimdışı

onder11

Yeni Üye
6 Ocak 2020
6
ben göremedim sanırım :( nasıl düzeltebilirim lütfen yardımcı olabilir misiniz ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Düzeltmenin yolu yok mu usta ? ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilen yok mu :( :( :(

usta kafamı taşlara mı vurmam gerek tv artık çöp mü ?ne oluyor? Allah rızası için ne olur ne yapabileceğime dair bilgi verebilir misiniz. çok üzgünüm

ben full yazılımla düzeltirim olmazsa diye düşünmüştüm full yazılıma rağmen olmayan durumlarda mı bulunmakta yani ?

Son düzenleme:
TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
20200110_183548.jpg
BUNU BULABİLDİM

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
ben göremedim sanırım :( nasıl düzeltebilirim lütfen yardımcı olabilir misiniz ?

Düzeltmenin yolu yok mu usta ? ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilen yok mu :( :( :(

usta kafamı taşlara mı vurmam gerek tv artık çöp mü ?ne oluyor? Allah rızası için ne olur ne yapabileceğime dair bilgi verebilir misiniz. çok üzgünüm

ben full yazılımla düzeltirim olmazsa diye düşünmüştüm full yazılıma rağmen olmayan durumlarda mı bulunmakta yani ?
https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-toshiba-telefunken-seg-regal-mb130-qui-menu.3079/
Burada ve diğer güncelleme olan her yere yazmıştım.
V3 e v4 ve v5 yüklenemez.
Garantisi devam ediyor mu

O Çevrimdışı

onder11

Yeni Üye
6 Ocak 2020
6
evet devam ediyor hocam, dediğiniz gibi yüklenemez diye yazmışsınız evet ama ben yükleyemezsem full yazılımla düzeltirim diye düşündüm :( full yazılımla düzeltilemeyeceğini de yazarsanız daha açıklayıcı olabilir. :(

yok mu düzeltme yolu hocam ?

Adem Helvacı Adem Helvacı hocam sizin videonuzu izledim 2018 de çektiğiniz uzantı değiştirme ile alakalı olan dediğiniz gibi yaptım ancak aynı sorun devam ediyor tv nin ışığı yanıp sönüyor ancak açılmıyor :( full yazılımı yükleyip düzeltmemin bir yolu yok mudur siz yardımcı olabilir misiniz ?

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

tgmrgrnr

Yeni Üye
10 Ocak 2020
2
58
Merhabalar, benim FINLUX 40FX410 Uydu Alıcılı LED TV'um var. Çekirdek ya da full sürüm güncel yazılımı varmı? Varsa paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler...

WhatsApp-Image-2020-01-10-at-20.21.483.jpg
WhatsApp-Image-2020-01-10-at-20.21.48.jpg
WhatsApp-Image-2020-01-10-at-20.21.482.jpg

U Çevrimdışı

ugurbirdal

Yeni Üye
10 Ocak 2020
3
41
IMG_20200110_211035.jpg

Merhaba televizyon sürekli açılıp vestel logosunu görüp kapanıyor. Kırmızı led sürekli yanıp sönüyor. Kurtarma dosyası ile denedim ama enerji verirken OK tuşuna bassamda güncelleme başlamadı. Yardımcı olabilirmisiniz

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
evet devam ediyor hocam, dediğiniz gibi yüklenemez diye yazmışsınız evet ama ben yükleyemezsem full yazılımla düzeltirim diye düşündüm :( full yazılımla düzeltilemeyeceğini de yazarsanız daha açıklayıcı olabilir. :(

yok mu düzeltme yolu hocam ?

Adem Helvacı Adem Helvacı hocam sizin videonuzu izledim 2018 de çektiğiniz uzantı değiştirme ile alakalı olan dediğiniz gibi yaptım ancak aynı sorun devam ediyor tv nin ışığı yanıp sönüyor ancak açılmıyor :( full yazılımı yükleyip düzeltmemin bir yolu yok mudur siz yardımcı olabilir misiniz ?
Ne yazikki çözüm yok

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
IMG_20200110_211035.jpg

Merhaba televizyon sürekli açılıp vestel logosunu görüp kapanıyor. Kırmızı led sürekli yanıp sönüyor. Kurtarma dosyası ile denedim ama enerji verirken OK tuşuna bassamda güncelleme başlamadı. Yardımcı olabilirmisiniz
carbon olanını yükliyebilirsin

U Çevrimdışı

ugurbirdal

Yeni Üye
10 Ocak 2020
3
41
carbon olanını yükliyebilirsin
Teşekkür ederim düzeldi.

O Çevrimdışı

onder11

Yeni Üye
6 Ocak 2020
6
Hocam nasıl çözüm yok ? arıza yapan parçanın değişimi ya da içerisindeki yazılımın silinip tekrar yüklenmesi vb. kesinlikle mümkün değildir tv değişmesi mi tek çaredir bu aşamada yapabileceğim, başvurabileceğim neresi vardır ? nasıl yol alabilirim bunun bilgisini verebilirseniz çok iyi olur ya da direk tv çöp oldu diyorsanız eyvah eyvah.... :( :(

Geri
Üst Alt