Söküp,programlıyorlar ,özel programmer dışında "ben rs kabloyla yaptım" diyeni hiç duymadım nedense ,halbuki tvnin skart girişi hem RS için Tx Rx girişidirflashı programla rs kablosuylamı oluyor.biraz bilgi verirmisin

Söküp,programlıyorlar ,özel programmer dışında "ben rs kabloyla yaptım" diyeni hiç duymadım nedense ,halbuki tvnin skart girişi hem RS için Tx Rx girişidirflashı programla rs kablosuylamı oluyor.biraz bilgi verirmisin

https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-mb82-kurtarma-mb100-mb110-mb120-mb130-mb140-mb211-guncelleme-cekirdek-yazilim-konusu.445/selam iyi aksamlar LE32SAT182-B model numaralı Seg marka televizyona yazlım gerekli yardımcı olabilirmisiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
çok acil
)Merhaba 49ub9300 model televizyonum iki gündür birçok kanalı çekmiyordu ilk kurulum yapmaya karar verdim ve televizyon kapanıp açılacak uyarısını kabul ettim.Kapandı fakat tekrar açılmadı Bu modele uygun yazılım varmı
![]()
iyvah
seri numarası paylaşırmısın
FİKOLOJİ HOCAM SELAM ALEKÜM PROFİLO 39PA200T TV VAR TV AÇILIYOR PROFİLO LOGOSU GELİYOR TEKRAR KAPANIYOR 17MB140 ANAKARTselam
seri numarası paylaşırmısınız
7883252701993 seri numaralı 32hb5000 olan güncelleme;arkadaşlar elimde 2 adet vestel tv im var ama güncellemesini nereden bulabilirim yardımcı olurmusunuz.
![]()
![]()
FİKOLOJİ HOCAM SELAM ALEKÜM PROFİLO 39PA200T TV VAR TV AÇILIYOR PROFİLO LOGOSU GELİYOR TEKRAR KAPANIYOR 17MB140 ANAKART
![]()
FİKOLOJİ HOCAM SELAM ALEKÜM PROFİLO 39PA200T TV AÇILIYOR PROFİLO LOGO GELİP TEKRAR KAPANIYOR BUNA YAZILIM BULAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM 17MB140 ANAKART
![]()
ÇOK SAOL HOCAM HALEETİM TMMDIRtitanyum kurtarma deneyin. olmassa full yazılım denersin.MB140 Kurtarma yazılımı çıktı ve ilk defa tavsiyeforumunda !!!
MB140 Şaseli televizyonlarda görülen arızalar; - Açılmıyor (Standby ışığı yanıyor), - Logo geliyor açılmıyor (Standby ışığı yanıp/sönüyor), - Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor sonra standby ışığı sabit yanıyor) - Logo geliyor açılıyor fakat görüntü yok. Yazılımlar ok tuşu...tavsiyeforumu.com
full:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
full yükleme anlatım;tıklayınız

Perşembe günü eve geçicem dediginizi yaparim. Teşekkür ederim.
Hocam dediğinizi yaptım. Yardımcı olabilir misiniz?
![]()
Açılan penceredekini kuruyoruz değil mi? Başka bir şey yok herhalde.5.28.70 yüklenebilirVESTEL-TOSHİBA-TELEFUNKEN-SEG-REGAL MB130 QUİ MENÜ
Herkese selam, Öncelilke yazılanları okumunazı tavsiye ederim. yazılım yüklemek her zaman risktir ve bu kullancının sorumluluğundadır. yazılım en altta paylaşılmıştır. Vestel yazılımında büyük değişime giderek Qui menü ile piyasaya sürülmeye başladı, Vestel ve kullanıcıları bu menüye toshibadan...tavsiyeforumu.com
5.28.40 ve 70 ile biten core var bunların ikisinide mi yapmam gerekiyor yoksa 70 olan yeterli mi? TeşekkürlerAçılan penceredekini kuruyoruz değil mi? Başka bir şey yok herhalde.
belirttiğim gibi 5.28.70 en güncelidir. talimatlara uygun yükleme yapın sorun olmazAçılan penceredekini kuruyoruz değil mi? Başka bir şey yok herhalde.
5.28.40 ve 70 ile biten core var bunların ikisinide mi yapmam gerekiyor yoksa 70 olan yeterli mi? Teşekkürler