Ne yapacaz pekiHımm,bu pcden yüklenen yazılım sanırım,kartın neydi,MB90 ise büyük hata yapmışsın,bizim hafıza dediğimiz flash bozulmuş olabilir ,eğer MB90 karta MB96 yazılım attıysan.
İki seçenek var,ya yeni bir kart alacaksın veya bu flashı programlayan bir elektronikçi varsa programlatacaksın,bence servisten destek almalısın,en iyisi oNe yapacaz peki
U Umut12338, 7263868400164 bu seri nolu cihaz mb 90 anakarta sahip
flashı programla rs kablosuylamı oluyor.biraz bilgi verirmisinİki seçenek var,ya yeni bir kart alacaksın veya bu flashı programlayan bir elektronikçi varsa programlatacaksın,bence servisten destek almalısın,en iyisi o
selam,Merhaba adem hocam.
vestel 43FB7500 model tv
Güç verilince Logo 5 sn gözüküyor. Sonra 2 3 sn gidip tekrar geliyor 50sn tekrar sabit kaldıkdan sonra başa sarıyor.
Yazılım ile ilgili diyorlar ve faceden bi arkadaş sizi tavsiye etti. Konu ile alakalı yorumlarınız nedir
Merhaba adem hocam.
vestel 43FB7500 model tv
Güç verilince Logo 5 sn gözüküyor. Sonra 2 3 sn gidip tekrar geliyor 50sn tekrar sabit kaldıkdan sonra başa sarıyor.
Yazılım ile ilgili diyorlar ve faceden bi arkadaş sizi tavsiye etti. Konu ile alakalı yorumlarınız nedir
full:Ve aleykümselam. Eyvallah hocam seri noyu yazılacağını bilmiyordum.
Fişte yazan bu 7624190600497
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fişte yazan seri no 7624190600497
full:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
full yükleme anlatım;tıklayınız
selam,
yazılım için seri numarası paylaşınız
full:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
evet seni yanıtladımF fikoloji, hocam benim cihaz için mi bu link
seri numarası nokta atışı olur, model numarası tahmini olurAdem bey mrb
Vestel tv ürünlerini. seri numarasından yada model den hangi ana kartı kullanındığını tespit edebilirmiyiz.