Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yazılım atarken çöktü ne yapabiliriz
Yazılım atarken çöktü ne yapabiliriz
V veyiscakir, farklı flash bellekle denermisin
Yeniden biçimlendirip denedim oldu çok teşekkür ederim
Denedim ama hiç tepki vermedi
Tam yazacaktım ki olmuş,güle güle kullan.Yeniden biçimlendirip denedim oldu çok teşekkür ederim
denedim hocam ne ekranda nede ışıkta yanma acılma yok ama hdmı usb girişlr calışıyorV veyiscakir, farklı flash bellekle denermisin
MB96 bellek seçer ,usb2.0 2-4 mblik tercih etmelisin,diğerlerinde yüklenmiyor,bizzat denenmiştirdenedim hocam ne ekranda nede ışıkta yanma acılma yok ama hdmı usb girişlr calışıyor
peki teşekkür edrim iyi geceler dilerimO oguzllar, anakarttaki nand flash çökmüştür .ya anakart değişecek yada nand flash programlanacak
yarın yeni bir usb bakarım inşallahMB96 bellek seçer ,usb2.0 2-4 mblik tercih etmelisin,diğerlerinde yüklenmiyor,bizzat denenmiştir
ekranın üst kısında versiyon olan kısımın görseli gerekli
U Umut12338, cihazdaki sorun ? seri no net okunmuyor
Cihaza yazılım attım acılmıyor
Tamam hocam teşekkürler.Ben v4 sürümü diye hatırlyıordum eskiden.Sizce sakıncaıs nedir v4'ün ve bir de ben bluetooth cihazımın ses sevityesinin ayarlayamamamdan dolayı yazılım güncellemek istiyorum.Bluetooth kulaklığım var ama bağladığımda ses seviyesi değişmiyor cihazın kendi ses seviyesi değişiyor.İnternette yazılımla çözülebildiğini duymuştum o yüzden güncelleme yapmak istemiştim.T Triquetra, cihazınız güncel. v4 yazılımını kesinlikle yüklemeyin