TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
T
Triquetra, onu bilmiyorum modlama bölümünden destek alın . bu arada ses menüsünde avl açık denermisin
full ok tuşuna 15 sn uzun basılı tutunTeknowest usta ne yapabilirim TV izleyemiyoz acil cevaplarsanız sevinirim
Tv bin ısıgı hic yanmıyorfull ok tuşuna 15 sn uzun basılı tutun
url]https://www.dosyaupload.com/bbbh[/url]
Denedim olmadı maalesef.Bakıyorum hemen modlama bölümüne.T Triquetra, onu bilmiyorum modlama bölümünden destek alın . bu arada ses menüsünde avl açık denermisin
Perşembe günü eve geçicem dediginizi yaparim. Teşekkür ederim.R rasittumbalı, ve T Triquetra kumandadan menü 4725 tuşlayıp servis menü görseli ekleyin kontrol sağlıyalım
evet
VESTEL YAZILIM YÜKLEME ANLATIM
Vestel ve ürünleri yazılımları 2 şekilde yüklenmektedir. 1.si full yazılım diye adlandırdığımız fabrika çıkış yazılımı 2.side core yani çekirdek yazılım(güncelleme), yazılımların yükleme talimatı aşşağıdaki gibidir. *yazılım yüklemeden alttaki hatırlatmaları da okumanızı tavsiye ederiz...tavsiyeforumu.com
Anakarttı yazılım atarken yaktıkmı ne olabilirMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ustam yazılımı atmaya calıstım fakat hiç elektrik gelmiyor.
Usb 2.0 olmalı, fat 32 formatlanmalı,yazılımdan başka birşey olmamalı ,üzerinde led ışık olan usb bellek olursa daha iyi olur,en azından usbye elektrik gelip-gelmediği anlaşılır (Toshiba 16gb benim için idealdir,üzerindeki led sayesinde görebiliyorum)Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ustam yazılımı atmaya calıstım fakat hiç elektrik gelmiyor.
USB ışıklı olay söyle oldu yazılım attım vestel yazısı gelip gidiyordu ve daha sonra bilgisayarımda bulunan başka bi yazılım yukledim ne vestel yazısı geliyor nede televizyonun ısıgı yanıyor.Usb 2.0 olmalı, fat 32 formatlanmalı,yazılımdan başka birşey olmamalı ,üzerinde led ışık olan usb bellek olursa daha iyi olur,en azından usbye elektrik gelip-gelmediği anlaşılır (Toshiba 16gb benim için idealdir,üzerindeki led sayesinde görebiliyorum)
Kartın neydi ve hangi yazılımları attın ,özellikle pcde bulunan yazılım neydi acaba,adını yaz bakalım (kartını da yazmalısın,gerçi mb90 dı sanırım)USB ışıklı olay söyle oldu yazılım attım vestel yazısı gelip gidiyordu ve daha sonra bilgisayarımda bulunan başka bi yazılım yukledim ne vestel yazısı geliyor nede televizyonun ısıgı yanıyor.
Mb96 v376f yazılım zip dosyasını açınca MB 90 d8l var mboot SPI bin varKartın neydi ve hangi yazılımları attın ,özellikle pcde bulunan yazılım neydi acaba,adını yaz bakalım (kartını da yazmalısın,gerçi mb90 dı sanırım)
Hımm,bu pcden yüklenen yazılım sanırım,kartın neydi,MB90 ise büyük hata yapmışsın,bizim hafıza dediğimiz flash bozulmuş olabilir ,eğer MB90 karta MB96 yazılım attıysan.Mb96 v376f yazılım zip dosyasını açınca MB 90 d8l var mboot SPI bin var
Yani dediğim gibi yanlış karta yanlış yazılım yüklenmiş değilmiş sevgili tekno,maalesef.U Umut12338, 7263868400164 bu seri nolu cihaz mb 90 anakarta sahip