TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
evet

U Çevrimdışı

Umut12338

Yeni Üye
7 Ocak 2020
9
39
evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ustam yazılımı atmaya calıstım fakat hiç elektrik gelmiyor.

Anakarttı yazılım atarken yaktıkmı ne olabilir

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Usb 2.0 olmalı, fat 32 formatlanmalı,yazılımdan başka birşey olmamalı ,üzerinde led ışık olan usb bellek olursa daha iyi olur,en azından usbye elektrik gelip-gelmediği anlaşılır (Toshiba 16gb benim için idealdir,üzerindeki led sayesinde görebiliyorum)

U Çevrimdışı

Umut12338

Yeni Üye
7 Ocak 2020
9
39
Usb 2.0 olmalı, fat 32 formatlanmalı,yazılımdan başka birşey olmamalı ,üzerinde led ışık olan usb bellek olursa daha iyi olur,en azından usbye elektrik gelip-gelmediği anlaşılır (Toshiba 16gb benim için idealdir,üzerindeki led sayesinde görebiliyorum)
USB ışıklı olay söyle oldu yazılım attım vestel yazısı gelip gidiyordu ve daha sonra bilgisayarımda bulunan başka bi yazılım yukledim ne vestel yazısı geliyor nede televizyonun ısıgı yanıyor.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
USB ışıklı olay söyle oldu yazılım attım vestel yazısı gelip gidiyordu ve daha sonra bilgisayarımda bulunan başka bi yazılım yukledim ne vestel yazısı geliyor nede televizyonun ısıgı yanıyor.
Kartın neydi ve hangi yazılımları attın ,özellikle pcde bulunan yazılım neydi acaba,adını yaz bakalım (kartını da yazmalısın,gerçi mb90 dı sanırım)

Geri
Üst Alt