O
ozgurguclu
Yeni Üye
- 8 Ocak 2020
- 49
- 35
Eyvallah hocam Allah razı olsunevet seni yanıtladım
Eyvallah hocam Allah razı olsunevet seni yanıtladım
Merhabalar 32 ınc bı vesrel led tv var cihaz acılıyor vestel yazısı gelıyor gerı kapanıp acılıyor sureklı bı hatayı yapıyor.. cihazın arka kapak etıketı sokulmus
anakart 17mb82s
karttakı etıket 10084873 23142918 205 32 ''
27046604 dIJ
PANEL ETİKETİ
MODEL: VES315WNVL-01-B
VEL_LCM VES315WNVL-01-B-32180_
YARDIMCI OLABILRIMISINIZ
ACILDI TV TESEKKURLER EMEGINIZE SAGLIK82 kurtarma demeyinizVestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
full :İyi akşamlar.
Aşağıda bilgileri verilen TV de smart özelliğinden (örn youtube) normal tv ye geçerken veya tam tersi durumlarda ses seviyesi aniden full konumuna geliyor.
Subwoofer yırtılacak gibi oluyor.
TV ethernet ten internet e sürekli bağlı ve menüden yazılım güncelleme seçeneğini denedim fakat güncellemedi.
Bunun düzeltilmesi yapıldıysa full yazılım var mıdır?
MODEL NO: SMART 42PF7175SB 42'' LED TV
SN : 7205964 400495
10091463 1406 400495
Yazılım sürümü V3.3.8l
Uygulama sürümü V3.3.8
Başarısız olma nedenleri nelerdir?full :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
güjncelleme:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yükleme anlatım;tıklayınız
altını çizerek yazıyorum bu cihaz için ne güncelleme nede full yazılım yüklemenizi tavsiye etmem.
risk içeren bir karttır yazılım orjinal olsa bile X bir nedenden çökme yapabilir ve ana kart değişimine kadar gidebilir.
eğer yazılımı bütün uyarılara rağmen kendi inisiyatifinizde yüklerseniz sonuç hakkında bilgi bekliyorum. yazılımsal ise düzelir ama bunu yapmasının bir kaç nedeni daha mevcut.
yazılım yüklemedeki başarısızlığı soruyorsanız ortaklaştırdılar yazılımı başka yazılımı yok çökme olursa bidaha kalkmayabilir.Başarısız olma nedenleri nelerdir?
Benim bildiğim elektrik kesilmesi veya yanlışlıkla kapanma. Başka sebepler varsa önlemini alıp denemek isterim.
3 yıl önce yazılım yüklemeyi denemiştim. Hatırladığım kadarıyla full yükleme değildi ve başarılı olmuştu. Ama sorunumu çözmedi.
Merhabalar... Vestel 40fb5050 LCD TV kumandadan TV'yi algılıyor açma konusunda ama Vestel yazısında kalıyor... Yazılım konusunda yardımcı olacak varmı acaba... şimdiden tesekurler
çok acilselam iyi aksamlar LE32SAT182-B model numaralı Seg marka televizyona yazlım gerekli yardımcı olabilirmisiniz
Teşekürler deniyorumcarbon olan kurtarmayı deneyinizMB140 Kurtarma yazılımı çıktı ve ilk defa tavsiyeforumunda !!!
MB140 Şaseli televizyonlarda görülen arızalar; - Açılmıyor (Standby ışığı yanıyor), - Logo geliyor açılmıyor (Standby ışığı yanıp/sönüyor), - Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor sonra standby ışığı sabit yanıyor) - Logo geliyor açılıyor fakat görüntü yok. Yazılımlar ok tuşu...tavsiyeforumu.com
Ustam şimdi deneme yaptım ve sonuç tv kendine geldi. Eline koluna yüreğine sağlık Allah razı olsun.evet seni yanıtladım