sizinki hangi marka ?
vestel üretimleri carbondur.
hitachi yazılımı zaten üstünde yazıyor
jvc de kendine ait yazılımı var
titanyum ise seg regal hilevel gibi markalar için geçerlidir
Vestel marka, fakat cıhaz vestel yazısı çıkıyor kapanıyor bazen de yazı çıkmıyor sonra kapanıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Vestel marka, fakat cıhaz vestel yazısı çıkıyor kapanıyor bazen de yazı çıkmıyor sonra kapanıyor
Nickinizde Umut elektronik yazıyor tv henüz garanti kapsamında arıza ile servisin ilgilenmesi daha uygun olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Muşterinin garantisi olmadığını söyledi, 4 yıl olmuş alalı
Google translate;USTAM KOLAY GELSİN MB82 PHİLİPS FULL HD YAZILIMI LAZIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
hangi yazılımı denediniz ?
Full yazılım talep ediyorum Televizyonun yaptığım diğer güncellemeler nedeniyle açılmadığı için ihtiyacım var lütfen teşekkür ederim.
V3 e v5 denedi iseniz geçmiş olsun henüz fulle düzelen görmedimhocam teşekkür ederim aslında birden fazla denedim :/ sonunda v3 sürüm olan televizyonuma v5 i deniyim kaldırır belki düşüncesi ile denedim ancak maalesef ışık yanıp sönüyor açılmıyor :/ full yazılım yükleyip düzeltirim olmazsa diye düşündüm sayenizde şuan full yazılımı yükleyip düzeltmeyi deneyeceğim tekrardan teşekkür ediyorum.
Not:Asıl yazılım değiştirmeye çalışmamdaki sebep 2018 sonraki üretimlerde 'bein connect' uygulamasının olması yönündeki bilgi. bein connect uygulamasını kullanmamın bir yolu var mıdır herhangi bir bilginiz var mıdır bu konuda ? sağ olun.
Google translate;
TV profilinizi kaydedin ve buraya gönderin. Bakalım oradan değişebilir miyiz.
Nasıl devam edeceğinizi bilmiyorsanız, lütfen Türkçe açıklayacak bir moderatör.