T Çevrimdışı

teyyareci

Yeni Üye
8 Ocak 2020
2
45
selam Seg mb82s ve 23129134 kart nolu cihazım yazılım sonrası cöktü yardımcı olurmusunuz

Umut elektronik Çevrimdışı

Umut elektronik

Yeni Üye
17 Nis 2019
19
55
IMG_20200109_191808.jpg

sizinki hangi marka ?
vestel üretimleri carbondur.
hitachi yazılımı zaten üstünde yazıyor
jvc de kendine ait yazılımı var
titanyum ise seg regal hilevel gibi markalar için geçerlidir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vestel marka, fakat cıhaz vestel yazısı çıkıyor kapanıyor bazen de yazı çıkmıyor sonra kapanıyor

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Muşterinin garantisi olmadığını söyledi, 4 yıl olmuş alalı

Maalesef 29.11.2020 Tarihine kadar garantisi var. Ben bir elektronikçi olarak temsil ettiğim markanın haricindeki garantisi olan diğer markalara müdahale etmiyorum. Servisine yönlendiriyorum. Bu tv ye müdahale edip etmemek tamamen size kaldı.

S Çevrimdışı

serdar_c25

Yeni Üye
29 Tem 2018
4
46
Ustam,

Sn: 7522709 600604
17 MB 100 için full yazılım konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler

O Çevrimdışı

onder11

Yeni Üye
6 Ocak 2020
6
IMG_20200110_161719.jpg

Full yazılım talep ediyorum Televizyonun yaptığım diğer güncellemeler nedeniyle açılmadığı için ihtiyacım var lütfen :) teşekkür ederim.

O Çevrimdışı

onder11

Yeni Üye
6 Ocak 2020
6
hocam teşekkür ederim aslında birden fazla denedim :/ sonunda v3 sürüm olan televizyonuma v5 i deniyim kaldırır belki düşüncesi ile denedim ancak maalesef ışık yanıp sönüyor açılmıyor :/ full yazılım yükleyip düzeltirim olmazsa diye düşündüm sayenizde şuan full yazılımı yükleyip düzeltmeyi deneyeceğim tekrardan teşekkür ediyorum.

Not:Asıl yazılım değiştirmeye çalışmamdaki sebep 2018 sonraki üretimlerde 'bein connect' uygulamasının olması yönündeki bilgi. bein connect uygulamasını kullanmamın bir yolu var mıdır herhangi bir bilginiz var mıdır bu konuda ? sağ olun.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
hocam teşekkür ederim aslında birden fazla denedim :/ sonunda v3 sürüm olan televizyonuma v5 i deniyim kaldırır belki düşüncesi ile denedim ancak maalesef ışık yanıp sönüyor açılmıyor :/ full yazılım yükleyip düzeltirim olmazsa diye düşündüm sayenizde şuan full yazılımı yükleyip düzeltmeyi deneyeceğim tekrardan teşekkür ediyorum.

Not:Asıl yazılım değiştirmeye çalışmamdaki sebep 2018 sonraki üretimlerde 'bein connect' uygulamasının olması yönündeki bilgi. bein connect uygulamasını kullanmamın bir yolu var mıdır herhangi bir bilginiz var mıdır bu konuda ? sağ olun.
V3 e v5 denedi iseniz geçmiş olsun henüz fulle düzelen görmedim
Her yere not bıraktık yüklemeyin diye

Geri
Üst Alt