teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Resim
Teknovest hocam merhaba,
Yukarıdaki servis menü görüntüsüne göre netflix olan mb97.bin yazılımını indirdim. Kurmayı deneyeceğim ancak olası sorun için full yazılım rica edebilir miyim?
Bir sıkıntı olmaz yüklerken,tabii elektrikte dalgalanma olmazsa veya usbde sorun olmazsa,yani yükleyebilirsin :)
Bu arada tvnin arkasındaki barkod fotosunu OKUNAKLI fotosunu alıp eklemen gerekiyor,ki yazılım verilebilsin sevgili ozmar :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Selamun aleyküm
Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Öncelikle yazılımlar ile ilgili emeği geçen herkese teşekkür etmek isterim.
Bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.
Resimlerini atmış olduğum vestel tv kullanıcısıyım, smart tv özelliğinde digitürk play programı bulunmamakta, 2018-2019 bazı forum sitelerinde denk geldiğim konu başlıkları var bazı vestel tvler güncelleme almış ve digitürk play smart tv bölümünde dahil olmuş.
Yazılım ile kullanmış olduğum tvye digitürk play programını atabilme şansım var mı?
(Resimler)
Senin karta geleceğini sanmıyorum,çünkü eski bir kart,modlamayla da olacağını sanmıyorum açıkçası,güncelleme alan tvler yeni seri tvlerdir sevgili tito067 ,mesela MBXxx serisi kartlar içindir,maalesef bizim kartlar için bir gelişme yok(benimkilerde imzamda yazıyor) :ok

E Çevrimdışı

enndy

Yeni Üye
23 Nis 2019
4
54
iyi günler forma yeni üye oldum full yazılım alabilirmiyim şimdiden tesukkerler

mb13010b8c86f161044dc.jpg

O Çevrimdışı

onur46

Aktif Üye
7 Şub 2019
134
37
MERHABA FOTODAKI CİHAZDA ELEKTRIK GİDİP GELINCE GORUNTUDE BOZULMA OLMUS MENUYE BASILDIGINDA YAN TARAFINDADA YAZILAR CIKIYOR GOLGESİ GİBİ İLGİLİ SORUN YAZILIMLA DUZELIRMI NEDEN OLABİLİR YARDIMCI OLURMUSUNUZ

801.jpg

802.jpg

803.jpg

804.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

MERHABA FOTODAKI CİHAZDA ELEKTRIK GİDİP GELINCE GORUNTUDE BOZULMA OLMUS MENUYE BASILDIGINDA YAN TARAFINDADA YAZILAR CIKIYOR GOLGESİ GİBİ İLGİLİ SORUN YAZILIMLA DUZELIRMI NEDEN OLABİLİR YARDIMCI OLURMUSUNUZ

801.jpg

802.jpg

803.jpg

804.jpg

810.jpg

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

hulusim

Aktif Üye
12 Kas 2017
89
hocam tvyi kullanamıyorum ekran ters döndü 34.14 yazılımı istemiştim sizden teşekkür ederim şimdiden

Screenshot_2019-04-22-14-03-04-460.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

801.jpg

802.jpg

803.jpg

804.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

810.jpg
selam,
yazılımsal durmuyor ama denemek istersen yazılım :
full yazılım yükleme anlatımı için Tıklayınız
eğer düzelmezse
*panel
*panel kablosu