Bir sıkıntı olmaz yüklerken,tabii elektrikte dalgalanma olmazsa veya usbde sorun olmazsa,yani yükleyebilirsinResim
Teknovest hocam merhaba,
Yukarıdaki servis menü görüntüsüne göre netflix olan mb97.bin yazılımını indirdim. Kurmayı deneyeceğim ancak olası sorun için full yazılım rica edebilir miyim?
Senin karta geleceğini sanmıyorum,çünkü eski bir kart,modlamayla da olacağını sanmıyorum açıkçası,güncelleme alan tvler yeni seri tvlerdir sevgili tito067 ,mesela MBXxx serisi kartlar içindir,maalesef bizim kartlar için bir gelişme yok(benimkilerde imzamda yazıyor)Selamun aleyküm
Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Öncelikle yazılımlar ile ilgili emeği geçen herkese teşekkür etmek isterim.
Bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.
Resimlerini atmış olduğum vestel tv kullanıcısıyım, smart tv özelliğinde digitürk play programı bulunmamakta, 2018-2019 bazı forum sitelerinde denk geldiğim konu başlıkları var bazı vestel tvler güncelleme almış ve digitürk play smart tv bölümünde dahil olmuş.
Yazılım ile kullanmış olduğum tvye digitürk play programını atabilme şansım var mı?
(Resimler)
selam,iyi günler forma yeni üye oldum full yazılım alabilirmiyim şimdiden tesukkerler
selam,
forma hoşgeldiniz.
full yazılım fabrika yazılımıdır, fabrika yazılımı için seri numarası paylaşmanız lazım,
çekirdek yani core yazılımı ise güncelleme yazılımıdır
full yazlımınız:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
iyi günler forma yeni üye oldum full yazılım alabilirmiyim şimdiden tesukkerler
rarı çıkarmayı unutmayın,yukleme olmuyor 30 sanıye sonra acılıyor
MERHABA FOTODAKI CİHAZDA ELEKTRIK GİDİP GELINCE GORUNTUDE BOZULMA OLMUS MENUYE BASILDIGINDA YAN TARAFINDADA YAZILAR CIKIYOR GOLGESİ GİBİ İLGİLİ SORUN YAZILIMLA DUZELIRMI NEDEN OLABİLİR YARDIMCI OLURMUSUNUZ
selam,MERHABA FOTODAKI CİHAZDA ELEKTRIK GİDİP GELINCE GORUNTUDE BOZULMA OLMUS MENUYE BASILDIGINDA YAN TARAFINDADA YAZILAR CIKIYOR GOLGESİ GİBİ İLGİLİ SORUN YAZILIMLA DUZELIRMI NEDEN OLABİLİR YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Mesaj otomatik olarak birleştirildi: