F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
hocam tvyi kullanamıyorum ekran ters döndü 34.14 yazılımı istemiştim sizden teşekkür ederim şimdiden

Screenshot_2019-04-22-14-03-04-460.jpg
merhaba,
şu anda tek sorun ekranın ters olaması mı ?
yazılım kontrolü yaptığımda bende aynı yazılım numaralarına ulaşıyorum istediğiniz sürüm hiç gözükmüyor. TEKNOwest teknovest doğru yazılımları vermişti zaten, ekranı düzeltmek için işlem sağlayabiliriz. Ama illa yazılım derseniz ve 34.14 versiyon ararsanız aşağıda mevcutlar var, sistemsel uyuşmasını kontrol etmedim bilginize

O Çevrimdışı

onur46

Aktif Üye
7 Şub 2019
134
37
merhaba,
ulaştığım tek ve orjinal yazılımdır
talimatları doğru uyguladınız mı ?
EVET USB ICERISINE AKTARDIM TVYE TAKTIM OK TUSUNA BASILI TUTARAK FİŞE TAKTIM STNDBY HIZLI YANMAYA BASLADI TUSU BIRAKTIM SONRASINDA BEKLEDIM AMA ACILMADI SUAN STANBY HIC YANMIYOR

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
H Çevrimdışı

hulusim

Aktif Üye
12 Kas 2017
89
merhaba,
şu anda tek sorun ekranın ters olaması mı ?
yazılım kontrolü yaptığımda bende aynı yazılım numaralarına ulaşıyorum istediğiniz sürüm hiç gözükmüyor. TEKNOwest teknovest doğru yazılımları vermişti zaten, ekranı düzeltmek için işlem sağlayabiliriz. Ama illa yazılım derseniz ve 34.14 versiyon ararsanız aşağıda mevcutlar var, sistemsel uyuşmasını kontrol etmedim bilginize
Tmm hocam siz bana tv icin en uygun fabrika çıkışlı olan ve sistemde görünen yazılımı paylasin onu yukleyecegim

Geri
Üst Alt