Farklı bir yazılım yok teknovest ne verdi ise odur ama ekran ters dedin onun için ayrı yazılım bakalım diyecektimTmm hocam siz bana tv icin en uygun fabrika çıkışlı olan ve sistemde görünen yazılımı paylasin onu yukleyecegim
Farklı bir yazılım yok teknovest ne verdi ise odur ama ekran ters dedin onun için ayrı yazılım bakalım diyecektimTmm hocam siz bana tv icin en uygun fabrika çıkışlı olan ve sistemde görünen yazılımı paylasin onu yukleyecegim
Olur hocam siz ne derseniz onu yapacağımFarklı bir yazılım yok teknovest ne verdi ise odur ama ekran ters dedin onun için ayrı yazılım bakalım diyecektim
Sabah ilk iş senin işi çözmeye çalışmak olacak ?Olur hocam siz ne derseniz onu yapacağım
H Heroes1905, anakart mb 90 internet uygulamaları için yeterli donanıma sahip değil.
Ustam herhangi bir güncelleme yapamıyorsunuz internet uygulamalırı olmasa dahi
Tvde bir sıkıntı - sorun yoksa bence yazılım atmaya girme sevgili Heroes1905 ,kart epey eski çünkü,bu karttan fazla bir şey bekleme, sadece "smart" için istiyorum dersen,hele ki smarttan hiç bekleme, bu yüzden de sevgili teknovest "internet uygulamaları için yeterli donanıma sahip değil." yazmışH Heroes1905, anakart mb 90 internet uygulamaları için yeterli donanıma sahip değil.
yazılım :Olur hocam siz ne derseniz onu yapacağım
Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba bu tv için yazılım varmı ?
Hocam tv yazilarida bulanık ic içe geçmiş servis menüsüne giremiyorumyazılım :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Panel "Picture Quality" Dosyası Yükleme
1. USB bellek içerisinde "pq" isimli bir klasör oluşturulur.
2. VESTEL_D1_Plus_PNL.bin veVESTEL_D1_Plus_TMG.bin dosyaları USB içerisindeki pq klasörüne kopyalanır.
3. USB bellek TV'nin USB portuna takılır
4. Service menüden "USB operations" yapılır (servis menüsüne giriş menü 4725)
5. Power on/off sonrası yeni profile dosyaları yüklenmiş olacaktır.
eğer ilk seferde almassa aynı işlemi tek tek yapın klasör içinde olan yazılımları tek tek aynı işlemle deneyiniz
duruma göre haber veriniz
MENÜ 4725 YAP en altta usb operations var ona gir. şöylede yapabilirsin; menü 4725 > aşağı tuşuna 8 defa bas > ok de > 15 sn bekle > kapat açHocam tv yazilarida bulanık ic içe geçmiş servis menüsüne giremiyorum
Denedim olmadı hocam ayrica teknovest kardesimizin verdigi 34.14 sürümü yüklü su an tabi 34.14 için yanlis seri no vermisim onu farkettim 33.17 yüklenmiyor daha once vestel driveden seri no ile 34.14 yuklemistim cok memnundum 7482645 600049 benim icin 34.14 sürümü bulabilir misiniz?MENÜ 4725 YAP en altta usb operations var ona gir. şöylede yapabilirsin; menü 4725 > aşağı tuşuna 8 defa bas > ok de > 15 sn bekle > kapat aç