H Çevrimdışı

hulusim

Aktif Üye
12 Kas 2017
89
Sizinde kafanizi sisirdim kusura bakmayın Hocam factory reset yaptım yine olmadı size fotosunu atayım bide öyle bakin dedigim gibi 34.14 sürümden memnundum tekrar ona dönmek istiyorum mümkünse 34. 14 verir misiniz yada elinde hangisi varsa

Screenshot_2019-04-14-23-56-25-469.jpg

H hulusim, 34,14
Hocam bu yazılımı yükledim ekran ters döndü kullanamıyorum acil yardım edin lutfen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

[Gizli İçerik]

Hocam bu yazılımı yükledim ekran ters döndü kullanamıyorum acil yardım edin lutfen

20170609_010505817fcaface0d8837.jpg

[Gizli İçerik]

20170609_010505817fcaface0d8837.jpg
Televizyonun arka kasasindan çektim size öncesinde size yanlış foto atmışım bu dogru olanı yardimlariniz icin simdiden teşekkürler tvyi kullanmiyorum su an

20170609_0105056db776fdf21e77a9.jpg

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
slm

tv yi sokmustum kesin 17MB95M vestel yaziyor ...........toshiba da beni Vestel le yonlerdirdi oyle gorunuyorki kaybedecek bir seyim kalmadi ..bu halde TV kullanilmaz , daha iyi bir sey bulamazsam en iyisi bi denemek olacak..sana zahmet elinde olani gonder :-) ....

olsada olmasada cok tesekurler

mb95 leri indirip dene ?

O Çevrimdışı

osman1234

Aktif Üye
11 Haz 2018
141
24
İyi günler Vestel 50UB8300 tv var bizde. Yeni yazılım gelmiş. Tv nin garantisi devam ediyor. Tv de yazılımsal hata olmadığı halde servise ben en son sürümü yüklemek istiyorum demeye hakkım varmı? Yazılım yükseltmek için servisi illa bi hatası mı olması lazım. 2. Sorum ise şu tv İnternete bağlı değilken smart menüye girdiğimde dailymotion uygulaması gözüküyor ama İnternete bağlı şekilde girince dailymotion olmuyor uygulama listesinde market de dahil. 3 sorum ise şu Vestel niye daha fazla uygulama sunmuyor bu TV lere

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
İyi günler Vestel 50UB8300 tv var bizde. Yeni yazılım gelmiş. Tv nin garantisi devam ediyor. Tv de yazılımsal hata olmadığı halde servise ben en son sürümü yüklemek istiyorum demeye hakkım varmı? Yazılım yükseltmek için servisi illa bi hatası mı olması lazım. 2. Sorum ise şu tv İnternete bağlı değilken smart menüye girdiğimde dailymotion uygulaması gözüküyor ama İnternete bağlı şekilde girince dailymotion olmuyor uygulama listesinde market de dahil. 3 sorum ise şu Vestel niye daha fazla uygulama sunmuyor bu TV lere
dediğin gibi hata yoksa servisler pek yazılım yüklemez, ama şöyle yapabilirsin, tv kendiliğinden açılıyor güncel yazılım çıktımı yüklermisiniz diyebilirsin :) .
uygulamalar için belirli patent anlaşmaları yaptığı için maliyet kısma sebebi ile daha fazlası sunulamıyor, ayrıca andiroid olsa yüklensin diyelim ama smartta ne var ki ekleyecen :) en çok kullanılan brovser iptv youtube netfilix digi play gibi uygulamalardır.

O Çevrimdışı

osman1234

Aktif Üye
11 Haz 2018
141
24
dediğin gibi hata yoksa servisler pek yazılım yüklemez, ama şöyle yapabilirsin, tv kendiliğinden açılıyor güncel yazılım çıktımı yüklermisiniz diyebilirsin :) .
uygulamalar için belirli patent anlaşmaları yaptığı için maliyet kısma sebebi ile daha fazlası sunulamıyor, ayrıca andiroid olsa yüklensin diyelim ama smartta ne var ki ekleyecen :) en çok kullanılan brovser iptv youtube netfilix digi play gibi uygulamalardır.
Teşekkür ederim

4k iyi bir tv box önerirmisiniz

O Çevrimdışı

ozmar

Yeni Üye
22 Nis 2019
1
44
7F7606CB-CA78-49AD-A338-A5F86EA36418.jpg

Teknovest hocam merhaba,
Yukarıdaki servis menü görüntüsüne göre netflix olan mb97.bin yazılımını indirdim. Kurmayı deneyeceğim ancak olası sorun için full yazılım rica edebilir miyim?

T Çevrimdışı

tito067

Yeni Üye
22 Nis 2019
6
35
Selamun aleyküm
Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Öncelikle yazılımlar ile ilgili emeği geçen herkese teşekkür etmek isterim.
Bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.
Resimlerini atmış olduğum vestel tv kullanıcısıyım, smart tv özelliğinde digitürk play programı bulunmamakta, 2018-2019 bazı forum sitelerinde denk geldiğim konu başlıkları var bazı vestel tvler güncelleme almış ve digitürk play smart tv bölümünde dahil olmuş.
Yazılım ile kullanmış olduğum tvye digitürk play programını atabilme şansım var mı?

file-6.jpg
file-7.jpg

O Çevrimdışı

osman46

Yeni Üye
16 Mar 2019
1
34
MB82S_SDX V.O.8.3 VESTEL LED TV GÜNCELLEME İÇİN LİNK VARMIDIR ACEBA TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN

Geri
Üst Alt