hocam dün bu yazılımı yuklemeye çalışırken ok tuşuna basılıp tutup fişi taktıktan sonra led hiç yanmamaya başladı bunu denedim olmuyor
hocam dün bu yazılımı yuklemeye çalışırken ok tuşuna basılıp tutup fişi taktıktan sonra led hiç yanmamaya başladı bunu denedim olmuyor
Sizinde kafanizi sisirdim kusura bakmayın Hocam factory reset yaptım yine olmadı size fotosunu atayım bide öyle bakin dedigim gibi 34.14 sürümden memnundum tekrar ona dönmek istiyorum mümkünse 34. 14 verir misiniz yada elinde hangisi varsa
Hocam bu yazılımı yükledim ekran ters döndü kullanamıyorum acil yardım edin lutfen
[Gizli İçerik]
Hocam bu yazılımı yükledim ekran ters döndü kullanamıyorum acil yardım edin lutfen
Televizyonun arka kasasindan çektim size öncesinde size yanlış foto atmışım bu dogru olanı yardimlariniz icin simdiden teşekkürler tvyi kullanmiyorum su an[Gizli İçerik]
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ilginiz için cok teşekkür ederim ama 33.17 yüklenmiyor size attigim 2 fotonun bilgilerinde 34.14 rica ediyorum cok teşekkür ederim
slm
tv yi sokmustum kesin 17MB95M vestel yaziyor ...........toshiba da beni Vestel le yonlerdirdi oyle gorunuyorki kaybedecek bir seyim kalmadi ..bu halde TV kullanilmaz , daha iyi bir sey bulamazsam en iyisi bi denemek olacak..sana zahmet elinde olani gonder :-) ....
olsada olmasada cok tesekurler
dediğin gibi hata yoksa servisler pek yazılım yüklemez, ama şöyle yapabilirsin, tv kendiliğinden açılıyor güncel yazılım çıktımı yüklermisiniz diyebilirsin .İyi günler Vestel 50UB8300 tv var bizde. Yeni yazılım gelmiş. Tv nin garantisi devam ediyor. Tv de yazılımsal hata olmadığı halde servise ben en son sürümü yüklemek istiyorum demeye hakkım varmı? Yazılım yükseltmek için servisi illa bi hatası mı olması lazım. 2. Sorum ise şu tv İnternete bağlı değilken smart menüye girdiğimde dailymotion uygulaması gözüküyor ama İnternete bağlı şekilde girince dailymotion olmuyor uygulama listesinde market de dahil. 3 sorum ise şu Vestel niye daha fazla uygulama sunmuyor bu TV lere
Teşekkür ederimdediğin gibi hata yoksa servisler pek yazılım yüklemez, ama şöyle yapabilirsin, tv kendiliğinden açılıyor güncel yazılım çıktımı yüklermisiniz diyebilirsin .
uygulamalar için belirli patent anlaşmaları yaptığı için maliyet kısma sebebi ile daha fazlası sunulamıyor, ayrıca andiroid olsa yüklensin diyelim ama smartta ne var ki ekleyecen en çok kullanılan brovser iptv youtube netfilix digi play gibi uygulamalardır.
4k iyi bir tv box önerirmisinizdediğin gibi hata yoksa servisler pek yazılım yüklemez, ama şöyle yapabilirsin, tv kendiliğinden açılıyor güncel yazılım çıktımı yüklermisiniz diyebilirsin .
uygulamalar için belirli patent anlaşmaları yaptığı için maliyet kısma sebebi ile daha fazlası sunulamıyor, ayrıca andiroid olsa yüklensin diyelim ama smartta ne var ki ekleyecen en çok kullanılan brovser iptv youtube netfilix digi play gibi uygulamalardır.
tabikisi buyurun;Teşekkür ederim
4k iyi bir tv box önerirmisiniz
MERHABA SU AN DENEDİM YİNE ACILMADI. FULL YAZILIM MEVCUTMU?
SADECE EKRAN ISIGI GELİYOR .
merhaba full yazilim mevcut mu yardimci olabilirmisiniz ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
mb95 leri indirip dene ?