H Çevrimdışı

hulusim

Aktif Üye
12 Kas 2017
89
C Çevrimdışı

cnuhoglu

Yeni Üye
21 Nis 2019
3
57
Merhaba, foruma yeni üye oldum. Vestel 42FA8200 televizyonum için full yazılım arıyorum. Çekirdek yazılımı forumdan indirip kurudum. Full yazılım konusu daha hassas tabii. Yazışmalardan öyle olduğu anlaşılıyor. Televizyonumun etiketini paylaşırsam uygun full yazılım için destek olabilecek bir üye bulabilir miyim? Sevgiler.

vestel2858ec08d5312ab0.jpg

H Çevrimdışı

hulusim

Aktif Üye
12 Kas 2017
89
mb100 orjinal full yazılımı cihaza factory reset çekip deneyin
Sizinde kafanizi sisirdim kusura bakmayın Hocam factory reset yaptım yine olmadı size fotosunu atayım bide öyle bakin dedigim gibi 34.14 sürümden memnundum tekrar ona dönmek istiyorum mümkünse 34. 14 verir misiniz yada elinde hangisi varsa

Screenshot_2019-04-14-23-56-25-469.jpg

C Çevrimdışı

cnuhoglu

Yeni Üye
21 Nis 2019
3
57
C cnuhoglu,
Tekrar merhaba, yazılım güncelleme konusuna girmemin esas nedeni televizyonumun CI modül kısmına taktığım conax modülü tanımaması idi. Üçüncü farklı modülü deniyorum olmuyor. Biberlisi de aynı bibersizi de. Kabahati hep modüllerde aradım ama galiba sorun TV'de. Bu nedenle çekirdek yazılım ve full yazılım denemeleri yaptım. Değişen bir şey olmadı. Donanım sorunlarıyla ilgili bir tavsiyeniz olur mu? Tekrar teşekkür ederim. Not: TV'de satın aldığımdan bu yana ilk kez modül denemesi yapıyorum. O nedenle bu durum hep böyle miydi bilemiyorum. Sevgiler.

I Çevrimdışı

isaozturk

Yeni Üye
21 Nis 2019
2
35
iyi günler forma yeni üye oldum full yazılım alabilirmiyim şimdiden tesukkerler
MODEL NO SMART 40PF7070 LED TV VESTEL
SERİ NO 7106727 300349
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

SORUN DÜZELDİMİ HOCAM

iyi günler forma yeni üye oldum full yazılım alabilirmiyim şimdiden tesukkerler
MODEL NO SMART 40PF7070 LED TV VESTEL
SERİ NO 7106727 30034

bende tv yazılım güncellemesi yaparken tv kapandıkdan sonra açılmadı suan hiç tepki yok tv önündeki ledde yanmıyor
full yazılımı yanlış kurmu olabilirmiyim
bir yardımcı olun lütfen

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

calavero

Yeni Üye
20 Nis 2019
5
45
İstersen mb95 olduguna eminsen yazılım paylasayim dene

slm

tv yi sokmustum kesin 17MB95M vestel yaziyor ...........toshiba da beni Vestel le yonlerdirdi oyle gorunuyorki kaybedecek bir seyim kalmadi ..bu halde TV kullanilmaz , daha iyi bir sey bulamazsam en iyisi bi denemek olacak..sana zahmet elinde olani gonder :-) ....

olsada olmasada cok tesekurler

G Çevrimdışı

gökhan

Yeni Üye
18 Eyl 2018
9
31
MERHABA ADO BEY ELİMDE VESTEL 40FA5050 40'' TV VAR EKRAN ISIGI GELİYOR FAKAT ACILMIYOR. YAZILIM ATTIKDAN SONRA BÖYLE OLDU. SN: 7427338 500195 FULL YAZILIM MEVCUTMU ? KURTARMA YAZILIMLARINI DENEDİM OLMADI. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

Peki yapabilecegim bir sey varmi ?

MERHABA UZUN BİR SÜREDİR CVP ALAMADIM. TV HALA DÜZELMEDİ YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.

Son düzenleme:
G Çevrimdışı

gökhan

Yeni Üye
18 Eyl 2018
9
31
MERHABA SU AN DENEDİM YİNE ACILMADI. FULL YAZILIM MEVCUTMU?

SADECE EKRAN ISIGI GELİYOR .

SADECE EKRAN ISIGI GELİYOR .
ADO BEY FULL YAZILIMI MEVCUTSA LÜTFEN GÖNDERİRMİSİNİZ. 1 SENEDİR TV EVDE YATIYOR KULLANAMIYORUZ.

Geri
Üst Alt