İyi günler ikinci sahibi olduğum değişen olup olmadığını bilmediğim bir VESTEL TV için yazılım ve kurtarma talebim var. Kodlara baktığımda tahminim panel değişmiş diye düşünüyorum.
Cihaz yazılımsal değilse ekte verilen ve bilgilerini verdiğim kartların arıza notları, bilinen sorunları, değiştirilmesi gereken elektronik kompenentler varsa da bildirmenizi rica ederim.
Cihaz sorunu: Fişe takıldığında VESTEL logosu gelip gitmektedir kısa sürede bu sırada kırmızı led 15 defa yanıp sönmektedir. Son sönme 1/2 saniye uzun sürüp TV kapanmadan led barlar yanık şekilde hiçbir görüntü, ses vermemektedir o şekilde led barlar yanık şekilde kalmaktadır.
Cihaz: Vestel 32PH5065
Panel Modeli: VES315WNVS-01-B
Cihaz SN: 7161229 400792
![]()
![]()
![]()
![]()
Talep: Vestel üretimi cihazların "bilinen arızaları, arıza notları, kronik arıza denilen kartlarda değiştirilmesi gereken parçalar" ana başlıklı sabit konular açılmasını talep ediyorum. Genel sorunlarda konu dağılması ve tamirat kısmında zaman kaybı önlenmiş olur.
Saygılar.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.Merhaba. Seg 40sc5600 için full yazılım lazım acil yardımcı olursanız memnun olurum. Açılınca seg yazısı çıkıyor kayboluyor ses görüntü yok kumanda ışığı tepkisi yok. Teşekkürler.
![]()
![]()
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.Merhaba tv de panel yada anakart değişimi veya tamiri olmadı.
TV açılışta vestel logosu geliyor sonra tekrar kapanıyor.
Bu sırada kırmızı ışık yanıp sönüyor
Full yazılım rica edicektim.
![]()
![]()
![]()
Full yazılım yok tv deki sorun nedir.Lütfen full yazılım rica edebilir miyim.
Hı level 50hl500
17mb82s
Ves500undc-2d-n12
Moderatör arkadaşlar desteğinizi rica ediyorum ekran arka kapak fotoğrafını da çektim. Lütfen
![]()
Tv deki sorun nedir?Mb140_Titanium.zip yazılımı işimi görüyor. Forumda bu yazılımı yükleyip çözüm bulanları gördüm teşekkür ederim
![]()
İkinci kez yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın anakart değişti 17mb82sFull yazılım yok tv deki sorun nedir.
Televizyon açılınca Regal yazısı geliyor TV açılmıyor sonra Regal yazısı gidiyor. Kırmızı ışık sure yanıp sönüyorTv deki sorun nedir?
Yazılım bu forumda verildiyse sizin verdiğiniz bilgilere göre yazılım veriliyor yani tv arka kapak etiket bilgisine göre veriliyor. Yazılım yüklenmiyorsa donanımsal arıza vardır.TV kumandası olmadığından sipariş edilip bugün anca deneme fırsatı bulabildim. Ancak Bootloop devam ediyor. Hem kurtarma hem de Full yazılım verdiğinizi yükledim sonuç değişmedi. Standbye ledi yanıp sönüyor bu yazdığına işaret ediyor bildiğim kadarıyla ancak Vestel logosu gelip gidiyor, tekrar açılınca tekrar Vestel yazıyor ve yaklaşık 1/2 dk siyah ekranda backlightler açık şekilde kalıyor ve bootloop tekrarlanıyor.
Bu durum forumda aradığım kadarıyla bilindik bir şey ancak çözüm olarak sonuçlanan bir konu göremedim. Yazılımsal olmama ihtimali nedir? Yazılım olduğunu düşünüyorum hala ancak uyumsuz yazılım mı acaba verildi?
Mb140_Titanium.zip yazılımı işimi görüyor. Forumda bu yazılımı yükleyip çözüm bulanları gördüm teşekkür ederim
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.Televizyon açılınca Regal yazısı geliyor TV açılmıyor sonra Regal yazısı gidiyor. Kırmızı ışık sure yanıp sönüyor
Çalışmıyor mu?İkinci kez yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın anakart değişti 17mb82s