By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,272
Donanımsal arıza vardır.Sota yazılım yüklerken devamlı ışık yanıyor hızlı hızlı ama yazılımı yüklemiyor. Usb fat 32 biçimli ama sonuç alamadım.
Donanımsal arıza vardır.Sota yazılım yüklerken devamlı ışık yanıyor hızlı hızlı ama yazılımı yüklemiyor. Usb fat 32 biçimli ama sonuç alamadım.
Full yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Yine aynı şekilde led hızlı yanıp sönüyor ama yükleme olmuyor sıkıntı ne olabilir?
Tv deki sorun nedir?Merhaba Vestel 49ub8300 marka TV'nin full yazılımı lazım yardimci olursanız sevinirim iyi çalışmalar.
Model Vestel 49ub8300 4K SMART
Mainbord 17MB120
PNL 23380122
VPAZ 20272390
SERİ NO 7779538 700256
![]()
Merhaba,
Vestel televizyonumun ışığı yanıp sönüyor ekranda Vestel yazısı kalıyor,bir kaç sene evvel YouTube giremedigim için yazılım yüklemiştim şimdi böyle bir sorunla karşı karşıya kaldım, araştırmalarıma göre yazılım sorunu gibi görünüyor, kurtarma yazılımı konusunda yardımcı olabilirmisiniz, teşekkür ederim.
![]()
![]()
sota rica etsem yazılımı bir daha göndere bilirmisin ? Bildirim çanında göremedim.Sota yazılım yüklerken devamlı ışık yanıyor hızlı hızlı ama yazılımı yüklemiyor. Usb fat 32 biçimli ama sonuç alamadım.
TV uzun süre depoda rutubetli biyerde bekletilmiş açılınca elektirege bağlanıp TV açılmamış bana geldiğinde ledler yanikti takım olarak değişim yapıldı ama TV açılıyor ve görüntü vermiyor stand-by ışığı normal çalışıyor ama ses ve görüntü yok aydınlatmalar açılışta devreye giriyor ama TV görüntü ve ses yokTv deki sorun nedir?
TV açılış yapmıyor ledler yanıyor ses ve görüntü yokTv deki sorun nedir?
verdiğim yazılımı almıyorsa donanımsal arıza vardır.sota rica etsem yazılımı bir daha göndere bilirmisin ? Bildirim çanında göremedim.
Tv ses gelirken ekranı fenerle kontrol edin.![]()
İyi günler daha önceden sizin yardımlarınız sayesinde tv yi düzeltmiştim fakat bugün yüne tv yi açtım ses var ancak görüntü gelmiyor sorun yazılımsal mı led sorunu bilemedim yardımcı olursanız sevinirim iyi günler dilerim
full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsin.TV uzun süre depoda rutubetli biyerde bekletilmiş açılınca elektirege bağlanıp TV açılmamış bana geldiğinde ledler yanikti takım olarak değişim yapıldı ama TV açılıyor ve görüntü vermiyor stand-by ışığı normal çalışıyor ama ses ve görüntü yok aydınlatmalar açılışta devreye giriyor ama TV görüntü ve ses yok
TV açılış yapmıyor ledler yanıyor ses ve görüntü yok
O yüzden yazilimi çökmüş diye düşündüm donanımsal bı sorun göremedim full yazılım lazimTV uzun süre depoda rutubetli biyerde bekletilmiş açılınca elektirege bağlanıp TV açılmamış bana geldiğinde ledler yanikti takım olarak değişim yapıldı ama TV açılıyor ve görüntü vermiyor stand-by ışığı normal çalışıyor ama ses ve görüntü yok aydınlatmalar açılışta devreye giriyor ama TV görüntü ve ses yok
TV açılış yapmıyor ledler yanıyor ses ve görüntü yok
etiketi atarsanız daha iyi olur.merhabalar kolay gelsin vestel 17mb140 kurtarma yazılımı rica edebilirmiyim tv nin modeli 40fb5050 cihazın sorunu vestel yazısı geliyor reset atıp tekrar vestel yazısı gelip bir süre bekledikten sonra kapanıyor