Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,901
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
teşekkür ederim işe yaradı. İyi çalışmalarkurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
yazılım için teşekkürler tv düzeldiTv deki sorun nedir?
Teşekkürler son yazılım ile tv açıldı.Emeğiniz için çok sağolun...Full yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Benim tv de başka bir sorun mu var acaba,aynı arızayı veren birine kurtarma yazılımı gönderilmiş.Diğer ustalardan cevap bekleyin.
TV sıfırlama yaptınız mı.?Tv app store a girmiyor. Hata veriyor. Yazılım atsam düzelir mi?
![]()
![]()
kurtarma yazılımı yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz. Tv yazılımı almazsa başka flash bellekle deneyin.![]()
Stby düğmesi yanıp sönüyor açılmıyor yazılımsal olabilir mi
kurtarma yazılımı yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Merhaba vestel tv durduk yere kapandı. açılışta kısa bir süre vestel yazısı çıkıp kayboluyor öylece siyah ekran kalıyor. kumanda falan çalışmıyor. kırmızı ışık yanmıyor. herhangi bir anakart panel vs değişimi olmadı tv hiç tamir görmedi.
Mümkünse uygun yazılımı verebilirmisiniz.
![]()
Çok acilse servisten yardım isteyin.Full yazılım istiyorum yardımcı olabilecek biri varmı? Acil lütfen!!!
![]()
Smart tv lerde hiç bir zaman kurtarma yazılımı olmadı. Full ve güncelleme yazılımı oldu.Merhaba,
Vestel 48FB7500 televizyonum ilk açılışta Vestel yazısı çıkıyor bir süre bekledikten kapanıp tekrar aynı yazı geliyor sürekli öyle devam ediyorv e stand-by ışığı yanıp sönüyor , yazılım konusunda yardımcı olabilirmisiniz.
![]()
Benim tv de başka bir sorun mu var acaba,aynı arızayı veren birine kurtarma yazılımı gönderilmiş.