By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,272
Rica ederiz.Tüm ekibe teşekkür ederim cihaz çalıştı![]()
Rica ederiz.Tüm ekibe teşekkür ederim cihaz çalıştı![]()
teşekkürler!yokoono Ustada olabilir kendisini etiketledim foruma giriş yaptığında yazışmayı görecektir.
I have for Sharp LC-50LE761E main 17MB90-3 panel VES500UNVL-3D-S01SN 7209070 SHARP LC-42LE762EN 17mb90-3 17IPS71
VES420UNVL-3D-S01
yazilim ihtiyacım var!!!
şimdiden teşekkürler!
![]()
![]()
![]()
merhaba, usb leI have for Sharp LC-50LE761E main 17MB90-3 panel VES500UNVL-3D-S01
For programmer not stick (MX25L1605 / U10+U12).
For stick I have this. Sharp LC-50LE760E main 17MB90-3 panel VES500UNVL-3D-S01 v3.3.8e. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kurtarma yazılımı bildirim olarak gönderdim. Deneyip bilgi verin.Arka Etiketi Sökülmüş Geniş Powerboard girişli bir MB82S Kartın Kurtarma Yazılımına ihtiyacım var bu şaselerin Kurtarma yazılımını nerden edine bilirim kart sandby da kalıyor bazen menü geliyor kapanıyor
Look. For programmer.merhaba, usb le
olmadı,programcı için bana iki dosyayı gönderebilir misin? teşekkürler!
ne USB ile ne de programlayıcıyla, görünüşe göre başka bir sorunum varLook. For programmer.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Merhaba. Yazılım dosyasını yönergelere göre yüklemeyi denedim ve sonunda başarılı bir şekilde sorunu çözdüm. Uygulayacak arkadaşlara dikkat etmesi gereken notları paylaşıyorum.kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Sota yazılım yüklerken devamlı ışık yanıyor hızlı hızlı ama yazılımı yüklemiyor. Usb fat 32 biçimli ama sonuç alamadım.full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Yine aynı şekilde led hızlı yanıp sönüyor ama yükleme olmuyor sıkıntı ne olabilir?başka yazılım verildi.