Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhaba televizyonum açılmıyor led yanıp sönüyor uygun yazılımı atabilirmisiniz.
![]()
Tv garanti kapsamında olduğu için servise müracaat edin.Full yazılım verebilir misiniz acaba?
![]()
yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz. Yükledikten sonra sonucu yazın.@By_Trol,bu işleri ticari olarak yapmıyorum dolayısıyla tecrübem yok.kendi televizyonum.seri numarası olan etiketin resmi gerekli zannediyorum.mesaja yükledim tekrar kontrol edermisiniz.
Led hızlı yanıp sönmesi 1 saat geçti değişen bişey olmuyor.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Tv garantisi bitmek üzere ve geç vakitte eve gittiğimden dolayı servis için çok vaktim olmuyor. Eğer elinizde yazılım varsa paylaşabilirseniz çok müteşekkir olurum.Tv garanti kapsamında olduğu için servise müracaat edin.
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Merhabalar Regal marka ve 32R4020H model televizyonum açılırken regal yazısı iki kere geliyor ve açılmıyor. Sorun için full yazılıma ihtiyacım var. TV'de anakart vs değişmedi her şey orijinaldir. Anakart orjinal modeli Vestel 17MB140. Panel değişikliği vs yapılmadı.
![]()
başka yazılım verildi.Led hızlı yanıp sönmesi 1 saat geçti değişen bişey olmuyor.
Tüm ekibe teşekkür ederim cihaz çalıştıFull yazılım verilmiş.