full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.S. aleyküm arkadaşlar 17 mb 211 için yazılım lazım .
Merhaba Arkadaslar,
Elinde ekte resimlerini gonderdigim HITACHI 43HK5100 yazilimi varmidir?
Ariza: HITACHI logosu cikiyor sonra kayboluyor arka isik devamli yaniyor oylece kaliyor.
Yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkurler
I have nothing in the archive for this TV.cihaz yurt dışı yokoono reis
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhaba televizyonum açılmıyor led yanıp sönüyor uygun yazılımı atabilirmisiniz.
Tv garanti kapsamında olduğu için servise müracaat edin.Full yazılım verebilir misiniz acaba?
yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz. Yükledikten sonra sonucu yazın.@By_Trol,bu işleri ticari olarak yapmıyorum dolayısıyla tecrübem yok.kendi televizyonum.seri numarası olan etiketin resmi gerekli zannediyorum.mesaja yükledim tekrar kontrol edermisiniz.
Led hızlı yanıp sönmesi 1 saat geçti değişen bişey olmuyor.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Tv garantisi bitmek üzere ve geç vakitte eve gittiğimden dolayı servis için çok vaktim olmuyor. Eğer elinizde yazılım varsa paylaşabilirseniz çok müteşekkir olurum.Tv garanti kapsamında olduğu için servise müracaat edin.