Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
TV sıfırlama yaptınız mı.?Tv app store a girmiyor. Hata veriyor. Yazılım atsam düzelir mi?
TV sıfırlama yaptınız mı.?Tv app store a girmiyor. Hata veriyor. Yazılım atsam düzelir mi?
kurtarma yazılımı yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz. Tv yazılımı almazsa başka flash bellekle deneyin.
Stby düğmesi yanıp sönüyor açılmıyor yazılımsal olabilir mi
kurtarma yazılımı yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Merhaba vestel tv durduk yere kapandı. açılışta kısa bir süre vestel yazısı çıkıp kayboluyor öylece siyah ekran kalıyor. kumanda falan çalışmıyor. kırmızı ışık yanmıyor. herhangi bir anakart panel vs değişimi olmadı tv hiç tamir görmedi.
Mümkünse uygun yazılımı verebilirmisiniz.
Çok acilse servisten yardım isteyin.Full yazılım istiyorum yardımcı olabilecek biri varmı? Acil lütfen!!!
Smart tv lerde hiç bir zaman kurtarma yazılımı olmadı. Full ve güncelleme yazılımı oldu.Merhaba,
Vestel 48FB7500 televizyonum ilk açılışta Vestel yazısı çıkıyor bir süre bekledikten kapanıp tekrar aynı yazı geliyor sürekli öyle devam ediyorv e stand-by ışığı yanıp sönüyor , yazılım konusunda yardımcı olabilirmisiniz.
Benim tv de başka bir sorun mu var acaba,aynı arızayı veren birine kurtarma yazılımı gönderilmiş.
App Store da genel sorun var şu an için son kullanıcının yapabileceği bir işlem yoktur sorun giderildiğinde kullanmaya başlarsınız.Tv app store a girmiyor. Hata veriyor. Yazılım atsam düzelir mi?
anlatıldığı gibi flash diske yazılımı yükledim. tv fişi çekikken usb taktım ok tuşuna basarak fişi taktım ışık hızlı hızlı bir süre yanıp sönüyor sonra duruyor ama değişen bişey olmuyor malesef. ne yapmam lazımMerhaba vestel tv durduk yere kapandı. açılışta kısa bir süre vestel yazısı çıkıp kayboluyor öylece siyah ekran kalıyor. kumanda falan çalışmıyor. kırmızı ışık yanmıyor. herhangi bir anakart panel vs değişimi olmadı tv hiç tamir görmedi.
Mümkünse uygun yazılımı verebilirmisiniz.
Donanımsal arıza vardır.anlatıldığı gibi flash diske yazılımı yükledim. tv fişi çekikken usb taktım ok tuşuna basarak fişi taktım ışık hızlı hızlı bir süre yanıp sönüyor sonra duruyor ama değişen bişey olmuyor malesef. ne yapmam lazım
servis yolu göründü o zaman bize )) ilginize yardımınıza çok teşekkür ederim. sağolun.Donanımsal arıza vardır.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.Merhaba herkese iyi günler Vestel marka tv var. Tv ilk açılıyor Vestel logosu geliyor kapanıyor. Formda okuduğunda göre kurtarma tüm yazılım gerekli galiba. Form diğer paylaşımlarda aradım fakat benim seri no ve ana kart numarası olanı bulamadım.kart numarası 17mb120 seri no : 23339464 ana kart değişimi yapılmadı.
Tv arka etiket resim ekli şimdiden teşekkürler ederim