Servisten yardım isteseydim bu forumda işim olmazdı değilmi sota bey,acil yazmamın sebebi belki dikkate alan biri olur diye yazdım, çünkü defalarca yazdım kimseden dönüş olmadı.Çok acilse servisten yardım isteyin.
Full yazılım konusunda yardımcı olabilirmisinizSmart tv lerde hiç bir zaman kurtarma yazılımı olmadı. Full ve güncelleme yazılımı oldu.
sota bey,acil yazmamın sebebi belki dikkate alan biri olur diye yazdım, çünkü defalarca yazdım kimseden dönüş olmadı.
Usta elinde size uygun yazılım olmadığı için diğer ustalardan cevap bekleyin demiş.Diğer ustalardan cevap bekleyin.
muhtemelen öyle silinmiş fakat başka çizgi görünmüyor. mikroskop altındaki görüntüsünü de ekliyorum
mavi ekranda yazılım yükleniyor tv yikapatmayın uyarısı geldi,yükleme barı tamamlandı,şimdi vestel yazısıda gelmiyor artık.yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz. Yükledikten sonra sonucu yazın.
başka yazılım verildi.mavi ekranda yazılım yükleniyor tv yikapatmayın uyarısı geldi,yükleme barı tamamlandı,şimdi vestel yazısıda gelmiyor artık.
ekran ışığı yanıyor ve sürekli reset atıyor.
Teşekkür ederim çalıştı emeğinize sağlıkYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.