çok teşekkür ederim..mb96 full yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsin.
çok teşekkür ederim..mb96 full yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsin.
))) )
Yazılım iletebilecek kimse yok mudur? :( sanırım V33.7.3 full yazılım versiyonuMerhaba netflix e girme problemi için ilk kurulum yaptığım mb130 cihazım ilk kurulumda takılı kaldı 20-30 sn arayla vestel yazısı gelip gidiyor ve stand by ışığı yanıp sönüyor.cihaza full yazılım atmam gerekiyor. güncelleme yazılımı için m4725 yapmıştım ardından ilk kurulum sonrası maalesef sorun oluştu.full yazılım konusunda desteğinizi rica ediyorum,ayrıca full yazılım sonrası varsa cihaza ait en güncel yazılımıda cihaza indirip faydalanmak isterim şimdiden desteğiniz için teşekkürler. (not: mümkünse en hızlı desteği rica ediyorum evde şuan tv siz kaldık))) )
![]()
![]()
neden acil olduğunu açıklayabilir misiniz.?iyi günler, acil destek rica ediyorum.
vestel marka televizyon acılıyor, vestel yazısı cıkıyor. sonradan kendiliğinden kapanıyor. kırmızı ışık yanmaya devam ediyor. tekrar kumandadan p tusuyla açtığımda aynı olay tekrarlıyor
![]()
MB140 kurtarma yazılımı bildirim olarak gönderdim. Sağ üstteki çandan ulaşabilirsin.Vestel marka bir tv iki kere açılıyor yazıdan sonra kapanıyor. Adem beyin videosunu seyredip geldim yazılım desteği istiyor p+ tuşuyla da açılıyor ve tekrar kapanıyor.
![]()
bir an önce halletmek istiyorumneden acil olduğunu açıklayabilir misiniz.?
Biraz sabır.! Ücretsiz hizmet anca bu kadar oluyor.Yazılım iletebilecek kimse yok mudur? :( sanırım V33.7.3 full yazılım versiyonu
O zaman servis çağırın.bir an önce halletmek istiyorum