tavsiye için teşekkürler. ayıp oldu amaO zaman servis çağırın.
ücretsiz hizmet veriyosunuz diye bu üstten konuşma hiç olmadı. aciliyet sorgulamak yerine direk yardımcı da olabilirdiniztavsiye için teşekkürler. ayıp oldu ama
tavsiye için teşekkürler. ayıp oldu amaO zaman servis çağırın.
ücretsiz hizmet veriyosunuz diye bu üstten konuşma hiç olmadı. aciliyet sorgulamak yerine direk yardımcı da olabilirdiniztavsiye için teşekkürler. ayıp oldu ama
işten yeni geldim yorgunluktan ölüyorum saat 20:00 olmuş daha öğlen saat 11'de yediğim yemekle duruyorum.tavsiye için teşekkürler. ayıp oldu ama
ücretsiz hizmet veriyosunuz diye bu üstten konuşma hiç olmadı. aciliyet sorgulamak yerine direk yardımcı da olabilirdiniz
mesajımda "acil destek rica ediyorum" dedim. kimin cevap yazacagını da bilmiyorum. bu forumun karşılıksız destek amaçlı olduğu da belli. dediğiniz gibi müsait olan yazar' dı.. olayı çok kişiselleştirdiniz.işten yeni geldim yorgunluktan ölüyorum saat 20:00 olmuş daha öğlen saat 11'de yediğim yemekle duruyorum.
Bu forumlar işler ricayla yürür. Sorununuzu yazarsınız müsait olan kişi uygun yazılım varsa verir.
Hızlı, acil vb durumlar sizi bağlar.
mesajımda "acil destek rica ediyorum" dedim. kimin cevap yazacagını da bilmiyorum. bu forumun karşılıksız destek amaçlı olduğu da belli. dediğiniz gibi müsait olan yazar' dı.. olayı çok kişiselleştirdiniz.
yeni yazılımı yükleyince vestel yazısı tekrar geldi ama aynı şekilde sürekli reset atıyor.herhalde bizim anakart ölmüş.başka yazılım verildi.
başka yazılım verildi.yeni yazılımı yükleyince vestel yazısı tekrar geldi ama aynı şekilde sürekli reset atıyor.herhalde bizim anakart ölmüş.
ilgi ve yardımlarınız teşekkürler.
çocuk esirgeme mi.?desteğiniz ve ilginiz için teşekkür ederim. 10-13 yaşlarındaki çocuklar size minnettar olacak sorun düzelirse,tv nin yanındayken halletmek istemiştim o yüzden yazmıştım, yarın neticeyi bildireceğim size.
yok hayır arkadaşımın çocukları, netflix e girmiyor diye ilk kurulum yapayım dedim, ilk kurulumda cihaz çöktüçocuk esirgeme mi.?
MB211 full yazılımı bildirim olarak gönderildi. Yükledikten sonra sonucu bildirin.selamun aleykum ustalarım vestel 17 mb 211s anakartlı televizyonumuz var. vestel logosu gelip biraz bekliyor sonra logo tekrar geliyor. yazılımına ihtiyaçımız var. yardımalrınız kosunda şimdiden çok teşekkür ederim.
![]()
![]()
![]()
Tv garanti kapsamında olduğu için servise müracaat edin.
yazılımı yükledim. artık vestel logosuda çıkmıyor. tv kapanıp kapanıp tekrar acılıyor.MB211 full yazılımı bildirim olarak gönderildi. Yükledikten sonra sonucu bildirin.
cihaz etiketini paylaşır mısınız.?
![]()
MB140 kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Televizyon açıp Profilo yazılıyor geri kapanıyor yazil gonderseniz çok memnun olurum