Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,347
Vestel marka bir tv iki kere açılıyor yazıdan sonra kapanıyor. Adem beyin videosunu seyredip geldim yazılım desteği istiyor p+ tuşuyla da açılıyor ve tekrar kapanıyor.

IMG_20241030_224733.jpg
MB140 kurtarma yazılımı bildirim olarak gönderdim. Sağ üstteki çandan ulaşabilirsin.
MB140 kartlar Flash bellek seçer yazılımı almazsa başka bellekle deneyin.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,347
tavsiye için teşekkürler. ayıp oldu ama

ücretsiz hizmet veriyosunuz diye bu üstten konuşma hiç olmadı. aciliyet sorgulamak yerine direk yardımcı da olabilirdiniz
işten yeni geldim yorgunluktan ölüyorum saat 20:00 olmuş daha öğlen saat 11'de yediğim yemekle duruyorum.
Bu forumlar işler ricayla yürür. Sorununuzu yazarsınız müsait olan kişi uygun yazılım varsa verir.

Hızlı, acil vb durumlar sizi bağlar.

M Çevrimdışı

mukrem05

Yeni Üye
31 Eki 2024
5
34
işten yeni geldim yorgunluktan ölüyorum saat 20:00 olmuş daha öğlen saat 11'de yediğim yemekle duruyorum.
Bu forumlar işler ricayla yürür. Sorununuzu yazarsınız müsait olan kişi uygun yazılım varsa verir.

Hızlı, acil vb durumlar sizi bağlar.
mesajımda "acil destek rica ediyorum" dedim. kimin cevap yazacagını da bilmiyorum. bu forumun karşılıksız destek amaçlı olduğu da belli. dediğiniz gibi müsait olan yazar' dı.. olayı çok kişiselleştirdiniz.

V Çevrimdışı

vesty

Yeni Üye
10 Nis 2021
12
34
desteğiniz ve ilginiz için teşekkür ederim. 10-13 yaşlarındaki çocuklar size minnettar olacak sorun düzelirse,tv nin yanındayken halletmek istemiştim o yüzden yazmıştım, yarın neticeyi bildireceğim size.

Geri
Üst Alt