Ustam çok teşekkür ederim oda olmadıbiraz sabır.! 7/24 pc başında beklersek evimize ekmek götüremeyiz değil mi.?
başka yazılım verdim.
Üstam o verdiğin ikiciside olmadı başka verme şansın varmibiraz sabır.! 7/24 pc başında beklersek evimize ekmek götüremeyiz değil mi.?
başka yazılım verdim.
MB211 full yazılımına bildim çanından ulaşabilirsiniz.İyi akşamlar arkadaşlar bu tv İçin yazılım rica edebilir iyim teşekkürler
sen bayağı masraflı çıktın.Ustam çok teşekkür ederim oda olmadı
Üstam o verdiğin ikiciside olmadı başka verme şansın varmi
Alırım başım gözüm ustunede abim ama bu atığın son indiremiyorum 24 saat 3 defa indirebilirsin diyorsen bayağı masraflı çıktın.
şimdi verdiğim yazılım olursa 5 gofret alıp çocuklara dağıtacaksın.
Dağıtmazsan vebal boynuna.
saat 07:15'de son attığım yazılımı indirmişsin.?Alırım başım gözüm ustunede abim ama bu atığın son indiremiyorum 24 saat 3 defa indirebilirsin diyor
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Fınlux 32fx420h için full ya da kurtarma yazılımı talep edebilirmiyim.
SN:7875554700392
PNL:23427893
Kullanmadığınız uygulamaları kaldırın veya tv yi fabrika ayarlarına sıfırlayın.İyi akşamlar arkadaşlar hitachi tv vestel üretimi galiba depolama alanı doldu diye uyarı verip yeniden başlıyor acaba yazılım bulabilirmiyiz.
sorun nedir.?model no: smart 40pf7070
pnl:23159595
19mb95
full yazılıma ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?
ekran ters ve yazılar farklı panel yazılımı buldum attım fakat çözülmedisorun nedir.?