MB211 full yazılımı bildirim olarak gönderildi. Yükledikten sonra sonucu bildirin.selamun aleykum ustalarım vestel 17 mb 211s anakartlı televizyonumuz var. vestel logosu gelip biraz bekliyor sonra logo tekrar geliyor. yazılımına ihtiyaçımız var. yardımalrınız kosunda şimdiden çok teşekkür ederim.
Tv garanti kapsamında olduğu için servise müracaat edin.
yazılımı yükledim. artık vestel logosuda çıkmıyor. tv kapanıp kapanıp tekrar acılıyor.MB211 full yazılımı bildirim olarak gönderildi. Yükledikten sonra sonucu bildirin.
cihaz etiketini paylaşır mısınız.?
MB140 kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Televizyon açıp Profilo yazılıyor geri kapanıyor yazil gonderseniz çok memnun olurum
Abim nerden ulasacam onaMB140 kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
bildirim 'çan'ı diye yazdım.?Abim nerden ulasacam ona
Abim bildirim çani ne oluyor her yere bakiyom birşey yokkbildirim 'çan'ı diye yazdım.?
Abim yaptım olmadı yine aynı senden ricam başka yapabilecek birşey yokmubildirim 'çan'ı diye yazdım.?
biraz sabır.! 7/24 pc başında beklersek evimize ekmek götüremeyiz değil mi.?Abim bildirim çani ne oluyor her yere bakiyom birşey yokk
Abim yaptım olmadı yine aynı senden ricam başka yapabilecek birşey yokmu
açılıp Profilo yazıyor geri kapaniyor
seri okunmuyor.İyi akşamlar arkadaşlar hitachi tv vestel üretimi galiba depolama alanı doldu diye uyarı verip yeniden başlıyor acaba yazılım bulabilirmiyiz.