Abim nerden ulasacam onaMB140 kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
bildirim 'çan'ı diye yazdım.?Abim nerden ulasacam ona
Abim bildirim çani ne oluyor her yere bakiyom birşey yokkbildirim 'çan'ı diye yazdım.?
Abim yaptım olmadı yine aynı senden ricam başka yapabilecek birşey yokmubildirim 'çan'ı diye yazdım.?
biraz sabır.! 7/24 pc başında beklersek evimize ekmek götüremeyiz değil mi.?Abim bildirim çani ne oluyor her yere bakiyom birşey yokk
Abim yaptım olmadı yine aynı senden ricam başka yapabilecek birşey yokmu
açılıp Profilo yazıyor geri kapaniyor![]()
seri okunmuyor.İyi akşamlar arkadaşlar hitachi tv vestel üretimi galiba depolama alanı doldu diye uyarı verip yeniden başlıyor acaba yazılım bulabilirmiyiz.
![]()
Ustam çok teşekkür ederim oda olmadıbiraz sabır.! 7/24 pc başında beklersek evimize ekmek götüremeyiz değil mi.?
başka yazılım verdim.
Üstam o verdiğin ikiciside olmadıbiraz sabır.! 7/24 pc başında beklersek evimize ekmek götüremeyiz değil mi.?
başka yazılım verdim.
MB211 full yazılımına bildim çanından ulaşabilirsiniz.İyi akşamlar arkadaşlar bu tv İçin yazılım rica edebilir iyim teşekkürler
![]()
sen bayağı masraflı çıktın.Ustam çok teşekkür ederim oda olmadı
Üstam o verdiğin ikiciside olmadıbaşka verme şansın varmi
Alırım başım gözüm ustunede abim ama bu atığın son indiremiyorum 24 saat 3 defa indirebilirsin diyorsen bayağı masraflı çıktın.
şimdi verdiğim yazılım olursa 5 gofret alıp çocuklara dağıtacaksın.
Dağıtmazsan vebal boynuna.