nedimm' Alıntı:Peki sayın hocam 49ub8300 tv mb120 bu tv de yazılımla hdr özelliğini yazılımla aktif etmişler sizden yazılım alarak o nasıl olmuş olabilir tv ler ayni segmentte diye dusunuyorum
nedimm' Alıntı:Sayin hocam yazınızı tekrar okudugumda daha iyi anlamış oldum donanım olarak 10 bit olmasa da biz bu hdr yi yazılımla etkin hale getirelim bu yazılımla görüntü performansının iyileştiğini yazanlar oldu su an tv de puslu bir görüntü var belki bu pus gider derdim bu benim
nedimm' Alıntı:Sayin hocam uzun bir suredir yazılarınızı okuyorum özetle sayenizde çok şey öğrendik size sonsuz tesekkur ediyorum iki sorumdan birini sordum cevap gelsin ikinci vestel tvm le ilgili soruyu yoneltecem
nedimm' Alıntı:Sn 7094143 300347 40pf7070 bir vestel tv m var 3 yildir sorunsuz kullanıyorum mb 95 versiyon 2.2.4t su anki yazılım vestel driverden seri noya baktım bir şey cikmadi bunun son güncel yazılımını paylaşır misiniz
nedimm' Alıntı:Çökme ihtimali varsa uzak durayim peki hocam zaten urunun garantisi de bitti bu üründe lg ips panel kullanıldığını düşünüyorum urun yandan dahi netce izleniyor ama yeni aldığım 50ud 6300 yandan izlenmiyor görüntü berbat illa karşısından izleyeceksin ben uzun zamandır vestel tv kullanıyorum ve de 5 yildir alırım tv lerini 10 tane almışımdır bana tecrübelerim suni gösterdi 9 serisi edge ledler alınmalı daha keskin renkler daha keskin görüntü çünkü 7 serisi 48fd7300 aldım tatmin etmedi bir yakinima hediye ettim simdi 50ud6300 aldım o da bazen hareketli görüntülerde titreme yapıyor ekran puslu vesteli seviyorum ama bazen hayel kırıklığı yapiyor