Baywatch' Alıntı:Ado bey merhabalar tvde aşırı yavaşlama var ve tv kitleniyor tv eski olduğu için hiç bir yerde bulamadım acaba eski olduğu için böyle sizden ricam bana full yazılım atarmısınız.
VESTEL 42PF8080
SN: 7839145 200325
VPAZ: 23448972
Ado' Alıntı:Bumblebee' Alıntı:Seg 49SC7600 SN: 7646261 600491 Vpaz 21243565 full yazılımı bulabilirmsiniz Dün akşam kapadım normal bugün ışığı yanıyor ama açmıyor
Acil yardımlarınızı bekliyorum
Size yazılım paylaşıyorum lakin bahsi geçen arıza şeklinde yazılım ile sorunun çözülmeme olasılığı olduğunu da hatırlatmak isterim.
Gizli içeriği sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir.
hakkus' Alıntı:TV 48ua9300 led ilk kurulum yaptığımda mavi isık yanıp sönmeye başladı tv açılmadı bunun için ne yapmam gerekli yardım bekliyorum
turan_erol' Alıntı:Adem hocam merhabalar. Sizinle mail yolu ile iletişim kurmuştum. MB120 Anakarta sahip 48ua8900 model tv'm için full yazılım ihtiyacım var.
Ürüne ait Seri No: 7684702 600120
Yardımınız ve ilginiz için çok teşekkürker. Çok değerli şeyler yaptıklarımız. Buradaki arkadaşlar kıymetinizi fazla fazla bilsinler...
turan_erol' Alıntı:Adem hocam merhabalar. Sizinle mail yolu ile iletişim kurmuştum. MB120 Anakarta sahip 48ua8900 model tv'm için full yazılım ihtiyacım var.
Ürüne ait Seri No: 7684702 600120
Yardımınız ve ilginiz için çok teşekkürker. Çok değerli şeyler yaptıklarımız. Buradaki arkadaşlar kıymetinizi fazla fazla bilsinler...
turan_erol' Alıntı:Çok teşekkür ederim.
Ado' Alıntı:turan_erol' Alıntı:Çok teşekkür ederim.
Rica ederim, yükleme sonucunu bilgi geçerseniz sevinirim. :
Ergintas' Alıntı:Foruma tavsiye üzerine üye oldum ado diye bi arkadaş var size yardımcı olur diye mesaj atma şansınız varmı?
Ado' Alıntı:turan_erol' Alıntı:Çok teşekkür ederim.
Rica ederim, yükleme sonucunu bilgi geçerseniz sevinirim. :