turab24' Alıntı:modlama işlemi yaptığınızda görüntü kalitesinin düştüğünü farkeden varmı bi tek benmiyim buraya yazarsanız sevinirim :
Ado' Alıntı:tupac643' Alıntı:Ado' Alıntı:Biraz beklerseniz yardımcı olacağım. :
ALLAH Razı olsun elbette beklerim
Gizli içeriği sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir.
tupac643' Alıntı:Ado' Alıntı:tupac643' Alıntı:ALLAH Razı olsun elbette beklerim
Hocam kusura bakmayın işten güçten mesaiden evde şimdi vakit bulabildim upload etmiş olduğun yazılım mevcut bende hocam farklı olur diye yükledim sonuç aynı değişen birşey olmadı hocam ben olayı biraz açmak istiyorum benim tvde kanal geçişlerinde donma ve kendiliğinden kapanıp açılma problemi vardı bende vestel driver malum bir siteden istiyorum core update yazılımını uyumlu olanı 1505 kodu ile yükledikten sonra böyle oldu ilk yüklemede vestel logosuna gelince reset atıyordu tekrar açılıyor vestel logosuna gelince tekrar reset atıyordu sonra vermiş olduğunuz yazılım zaten bende mevcuttu onu yükledim sorunsuz açıldı ama açıldığındada sinyal yok ve ekran görüntüsü aktarma gitti şu an tv inanki kapalı duruyor görüntü aktaramıyorum tv sinyal yok ne yapıcam bilmiyorum
yayla' Alıntı:Adem bey iyi günler,
Bir yıl önce Hİ-LEVEL 43UHL910 - UHD SMART MB120 anakart LED TV almıştım. Servis kurulumu yaptığında TV üzerinde 2.36.0 yazılımı mevcuttu. MB120 için yeni çıkan 2.43.2.0 çekirdek yazılımını yükledim. Fakat televizyon kendi kendine reset atmaya başladı, eski 2.36.0 sürümüne geri döndüm ancak sorun düzelmedi. Bu sorunu giderebilmem için full yazılıma ihtiyacım var. İlgilenebilirseniz sevinirim.
Teşekkürler,
Hİ-LEVEL 43UHL910
SN :7696443 600621
VPAZ :20272513
Ado' Alıntı:yayla' Alıntı:Adem bey iyi günler,
Bir yıl önce Hİ-LEVEL 43UHL910 - UHD SMART MB120 anakart LED TV almıştım. Servis kurulumu yaptığında TV üzerinde 2.36.0 yazılımı mevcuttu. MB120 için yeni çıkan 2.43.2.0 çekirdek yazılımını yükledim. Fakat televizyon kendi kendine reset atmaya başladı, eski 2.36.0 sürümüne geri döndüm ancak sorun düzelmedi. Bu sorunu giderebilmem için full yazılıma ihtiyacım var. İlgilenebilirseniz sevinirim.
Teşekkürler,
Hİ-LEVEL 43UHL910
:
Sonucu bilgi veriniz lütfen
yayla' Alıntı:Ado' Alıntı:yayla' Alıntı:Adem bey iyi günler,
Teşekkürler,
Hİ-LEVEL 43UHL910
:
Çok teşekkür ediyorum. Yüklemeyi yaptıktan sonra bilgi vereceğim.
yayla' Alıntı:yayla' Alıntı:Ado' Alıntı:Gizli içeriği sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir.
:
Çok teşekkür ediyorum. Yüklemeyi yaptıktan sonra bilgi vereceğim.
Yazılımı yükledim üstat. Sorun düzeldi. Tekrar çok teşekkür ediyorum.
Bumblebee' Alıntı:Seg 49SC7600 SN: 7646261 600491 Vpaz 21243565 full yazılımı bulabilirmsiniz Dün akşam kapadım normal bugün ışığı yanıyor ama açmıyor
Acil yardımlarınızı bekliyorum
Bumblebee' Alıntı:denedim anakart sanki farklı mb96 servis menüsünde öyle yazıyordu eskiden bu uymuyor heralde mb96 lazım bulamazmısınız