teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,100
- 65
OlmazMerhaba. Televizyonun yazılımını güncellemek istiyorum. Kendisi 10 yıllıktır. İnternete kablo ile bağlansa güncelleme olur mu? Vestel 48FA5000 / seri no: 7287463500094
OlmazMerhaba. Televizyonun yazılımını güncellemek istiyorum. Kendisi 10 yıllıktır. İnternete kablo ile bağlansa güncelleme olur mu? Vestel 48FA5000 / seri no: 7287463500094
For the programmerThank you.
In the meantime I've tried to fix it by myself.
Firstly it won't turn on, but after installing firmware found on another forum, it turns on but with rotated screen and split in half. Tried to fix it in MENU + 4725, and enter the Reset Factory Defaults. And now I have constantly changing colors white, red, blue and green.
And I can't use the USB method anymore. Is it bricked?
I've got the ch341a programmer, if it helps.
Yes sir, the panel is VES430QNEL-2D-U01
Another update. I've tried one more time, using another USB and it helps. I installed again the firmware with rotated screen. Can you help me with it?
1= Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin
ustad yazılımoldu tvacıldı teskkur ederımverildi.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.![]()
Teşekkürler.
Başkan yazılımı indiremedim süreliymiş galiba tv ye bugun bakacağım için kaçırdım tekrar gönderme şansın varmı bu sefer telefona indireyim bilmiyordum silindiğinikurtarma yazılımını bildirim olarak gönderdim. Talimatlar, download linkine oradan ulaşabilirsiniz.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhaba.. Hilevel 43hl560 model LED tv' im var.. stantbuy ledi yanıp sönüyor, açılmıyor.. Forumdan okuduğum kadarıyla sanırım 17 mb140 kurtarma yazılımı gerekli.. Yardımcı olursanız sevinirim..
![]()
26 Haziranda yazılımı indirmiş görünüyorsunuz.Başkan yazılımı indiremedim süreliymiş galiba tv ye bugun bakacağım için kaçırdım tekrar gönderme şansın varmı bu sefer telefona indireyim bilmiyordum silindiğini
Bulamıyorum ama o an işyerinde bakmıştım Şimdi tv yanına geldim yok indirmişsemde dosya yok süreliymiş galiba onu farketmedim indirilenler temizlenmiş olabilir telefonu temizliyor virüs programı indirmişsemde şimdi indirirsem internet kafede flasha atıp tvye bakacagım tv ailemin tvsi uzakta biraz her zaman gelemiyorum durum bu26 Haziranda yazılımı indirmiş görünüyorsunuz.