Teşekkürler çok sağolunkurtarma yazılımı verildi.
Teşekkürler çok sağolunkurtarma yazılımı verildi.
hocam farklı usblerle deniyorum, ışık normal biçimde yanıp sönüyor sadece, başka hiçbir işlev çalışmıyor...verdiğim full yazılımı dener misin.
webos kurman mümkün değil, keşke onun yerine android kursan, ama o da olmazhiç elleme tvyi, olduğu gibi kullan adı üstünde "TV" ,ne yaparsak yapalım ancak kanalları izlememize olanak verir fazlası olmaz ,android box bakmalısın (öğrenci değil isen )2000 sayfa yazı yazılmış bakamadım. Yazildiysa kusura bakmayın. Regal 50r7560ua TV'ye Vestelin bir yazılımını kurmuştum güncelleme gelmiyor diye. Sıkıntısız çalışıyor. Fakat güncel olarak ne kurabilirim ? Birde bilmedigim için soruyorum kusura bakmayın internette bir bilgi bulamadım. Bu TV'ye webos kurmam mümkün mü?
Benim tv 12 yıllık daha hiç arıza vermedi bu güne kadar (vestel 47pf9090) madem elinde yazılımın var usb ile at yazılımı
Selamlar, TV'mi daha önce buradan edinilmiş yazılım ile sıfırlayıp 2-3 ay temiz biçimde kullanıp tekrar arıza verdikçe USB ile sıfırlama yaparak düzeltiyordum. Fakat şu an sadece normal şekilde ışığı yanıp sönüyor, USB sıfırlamaya tepki vermiyor. Yeniden temiz yazılım ile USB formatlayarak kurulum yapmayı denemek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Neden acabaHL49FAL27/0216 SAMSUNG PANEL televizyon için yazılım talebi.
bunu indirmeye çalışınca hata veriyor. Yazılım talebinde bulunmanız gerek diyor.
Yazılım bozulmaz ,çünkü paketlenmiş haldedirDenedim hocam, mevcut usb nin içindeydi yazılım. USB yi bilgisayardan direkt çektim, yazılımın bozulmuş olabileceğini düşünüyorum. Yeniden model/tv'im için yazılım paylaşabilir misiniz rica etsem?
Verdigim yazılım o tv ayağa kaldırıyorsa size servis yolu göründü.hocam farklı usblerle deniyorum, ışık normal biçimde yanıp sönüyor sadece, başka hiçbir işlev çalışmıyor...
Ustad yazılım aldı tv ama sorun halen devam ediyorYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
ustad tv acıldı ama ters ekran olduuYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Üstad bu konuda yeniyim kusuruma bakmayin ne dediğinizi anlamadımçekirdek yazılım konusuna
menü 4725 yapın. Açılan servis menüsünün o konuya ekleyin.
Size kurtarma yazılımı verildi verilen yazılımın görüntü tersliği ile alakası yok siz eksik bilgi vermiş olabilir misiniz.Ustad yazılım aldı tv ama sorun halen devam ediyor
ustad tv acıldı ama ters ekran olduu