Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
Vestel yazısı çıktıktan sonra ekranı fenerle kontrol eder misin.Malesef buda olmadı ustam vestel yazısı ters çıkmaya başladı ama yine siyah ekranda kalıyor yazılımsal sorun değil galiba bu
Vestel yazısı çıktıktan sonra ekranı fenerle kontrol eder misin.Malesef buda olmadı ustam vestel yazısı ters çıkmaya başladı ama yine siyah ekranda kalıyor yazılımsal sorun değil galiba bu
kurtarma yazılımı verildi.
Merhaba,
Logodan sonra siyah ekran. sonra resetleyip tekrar standby geçiyor. Full yazılım konusunda yardımcı olabilir misiniz?
panel ve tv arka etiketini linkteki konuya ekleyinHL49FAL27/0216 SAMSUNG PANEL televizyon için yazılım talebi.
bunu indirmeye çalışınca hata veriyor. Yazılım talebinde bulunmanız gerek diyor.
stambay devamlı yanıp sönüyor ama tv açılmıyor lütfen kurtarma yazılımı verirmisiniz
servis menüsü paylaşın menü47252000 sayfa yazı yazılmış bakamadım. Yazildiysa kusura bakmayın. Regal 50r7560ua TV'ye Vestelin bir yazılımını kurmuştum güncelleme gelmiyor diye. Sıkıntısız çalışıyor. Fakat güncel olarak ne kurabilirim ? Birde bilmedigim için soruyorum kusura bakmayın internette bir bilgi bulamadım. Bu TV'ye webos kurmam mümkün mü?