Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,186
indirmiş görünüyorsun.son verdiğinizi indiremedim son 24 saat içinde 3 dosya indirebilirsiniz dedi netelektroniksoma@gmail.com a gönderebilirmsiniz
indirmiş görünüyorsun.son verdiğinizi indiremedim son 24 saat içinde 3 dosya indirebilirsiniz dedi netelektroniksoma@gmail.com a gönderebilirmsiniz
indirirken idm hata verdi ustamindirmiş görünüyorsun.
Limitin sıfırlanması için 24 saat beklemen lazım.indirirken idm hata verdi ustam
Her konuya yazmanıza gerek yok yazılım olsaydı verilirdi.Arkadaslar herkese merhaba
Ekte resmini gonderdigim TV icin yazilim bulamadim.
TV yi acinca normal aciliyor ANDROID yazisi cikiyor sonra normal menu cikiyor uygulamalar gorunuyor sag kosede yeterli bellek yok yaziyor ekran karariyor ama TV kapanmiyor yine ayni menu yerli bellek yok diye yazi ciliyor yine siyah ekrana geciyor boyle devam ediyor. bu arada devamli netflix dugmesine veya youtube dugmesine basarsak normal uygulamayi aciyor. ugulamadan cikinca yine ayni sorun devam ediyor. menu ye girip fabrika ayarlarina donsem sorun duzelecek. fakat menuye giremiyorum.
Menuye girmeden bu TV yi resetlemenin bir yolu varmidir acaba?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.selamın aleykum ustalar,
regal yazıısı gelıyor sonrası devam etmiyor
Konunun ilk mesajını okuyunuz.yazılım indirmeyi talep ediyorum
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Arkadaşlar vestel yazısı geliyor fakat televizyon açılmıyor,gidiyor vestel yazısı tekrar geliyor.anakart orjinal, hiç servise gitmedi. Tüm parçaları orjinal.Lutfen yardim edin
Harikasin hocam allah razi olsun verdigin yazilim isime yaradi.acildi tv cok tesekkur ederim.harikasinizzzzzzYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Yazılımı aldı ama sorun yine aynı devam ediyor ustaYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Malesef buda olmadı ustam vestel yazısı ters çıkmaya başladı ama yine siyah ekranda kalıyor yazılımsal sorun değil galiba buindirmiş görünüyorsun.