Selamlar,Android cihazların güncellemeleri OTA olarak gelmekte.
Yani eski sürüme alınamaz mı demek istediniz.
OTA dediğiniz nedir
Selamlar,Android cihazların güncellemeleri OTA olarak gelmekte.
güncelleme internet üzerinde otomatik olarak veriliyor. Elimizde güncelleme dosyaları ne yazik ki yok.Selamlar,
Yani eski sürüme alınamaz mı demek istediniz.
OTA dediğiniz nedir
Panel yazılımı yükledim düzeldi çok teşekkürler herşey sorunsuz çalışıyorV0.45.23.64 Güncelleme yazılımıdır görüntüye hiç bir etkisi yok etiketteki rakamlarda okunmuyor size full yazılım verilmişti yüklediniz mi?
kurtarma yazılımı verildi.selamın aleyküm ustalarım vestel yazısı geliyor başka görüntü ve ses yok ledler yanıyor
![]()
yazılım ihtiyacım vardır hayırlı işler
Linkteki alana konu açın elinde olan varsa sizinle paylaşır.Panel yazılımı yükledim düzeldi çok teşekkürler herşey sorunsuz çalışıyor
Belki konu dışı ama bir yardıma daha ihtiyacım olacak hometech ht1200 se yazılımını nereden bulabilirim
Rica ederiz. Diğer yazılım maalesef arşivimde yok.Panel yazılımı yükledim düzeldi çok teşekkürler herşey sorunsuz çalışıyor
Belki konu dışı ama bir yardıma daha ihtiyacım olacak hometech ht1200 se yazılımını nereden bulabilirim
kurtarma yazılımı verildi.
başka yazılım vereceğim bekleteşekkür ederim ama malesef tv düzelmedi vestel yazısı normal geliyor sonrasında ses görüntü yok ledleri yanıyor. yazılımsal değil heralde anakart değiştirip deneyeyim
teşekkür ederim ama malesef tv düzelmedi vestel yazısı normal geliyor sonrasında ses görüntü yok ledleri yanıyor. yazılımsal değil heralde anakart değiştirip deneyeyim
malesef ustam yine aynı değişen bişey olmadıbaşka yazılım vereceğim bekle
tv yazılımı alıyor mu flash belleği kontrol edermisin lambası yanıp yanıp sönermalesef ustam yine aynı değişen bişey olmadı
evet alıyor 1 buçuk dakika aralıklarla flashtaki ışık yanıp sönüyor sonra tv direk siyah ekran olarak açılıyor ama başka flashla hemen deneyeyimtv yazılımı alıyor mu flash belleği kontrol edermisin lambası yanıp yanıp söner
flash bellek Fat32-MBR olmalıevet alıyor 1 buçuk dakika aralıklarla flashtaki ışık yanıp sönüyor sonra tv direk siyah ekran olarak açılıyor ama başka flashla hemen deneyeyim