Aldığim anakart çalışmıyorda olabilir sonuçta deneyip almadım.BIREBIR UYUMLU ALIP TEKRAR DENEYECEGIMBazı kartlarda eprom arızası olabiliyor ne yaparsanız yapın yazılımı kabul etmez.
bildirim olarak yazılım gönderdim yükleyip geri dönüş yapın.Merhaba
Vestel televizyonum fişi takınca Vestel yazısı gelip gidiyor televizyonun ışığı yanıp sönüyor ekran ve ses gelmiyor yazılım dosyası konusunda yarımcı olabilirmisiniz?
Televizyon ile ilgili bilgiler;
Model No: 4K SMART 55UD8400
SN: 7971708 700136
PNL: 23452616
![]()
Besleme kartı arızalıMerhaba
Belirtilen şekilde yazılım yüklemesi denedim ama yine aynı şekilde televizyon da vestel yazısı geldi terar gitti. Bir de vestel yazısı geldikten sonra cızırtılı şekilde dııt sesi geliyor 1 saniyeliğine
Hocam selamlar,tv'niz de yüklü olan yazılımı bilmeden size nasıl yazılım verebiliriz.
13 haziran 2024 bu tv için size güncelleme yazılımı verilmiş ve yazılımı indirmiş görünüyorsunuz.?![]()
![]()
TV'ye Uygun yazılım lütfen
Genelde android yazılımlar önceki versiyona dönmez ,özellikle versiyon değişikliğinde diye biliyorum.Tv de nasıl bir sıkıntı çıkartıyor yeni versiyonCevap yok mu arkadaşlar
Bilgisayar ile yapılmaz (serviler dışında) diye biliyorum. Genelde log (günlük) tutar linux ve android yazılımlar, günlükleri kontrol ederlerse yapılan işlem ortaya çıkar, etmezlerse ( ki ediyorlardır çünkü olay fabrikadan mı yoksa kullanıcıdan mı kaynaklı diye bakarlar ) garanti bozulmazHocam selamlar,
Eve gidince yazılıma bakayım. Ben genel olarak nasıl yapıldığını merak etmiştim, yani bilgisayar ile mi yapacağız, bir de garanti bozulur mu bu işlemi yapınca