Benim siteden indirdiğim program uzantısı pkg mi acabaTeşekkür ederin gayet net olmuş deneyip bilgilendirecegim
tvde ışık hızlı yanıp sönüyor ama 2 sn sonra yine vestel yazısı aynı biçimde açılıp kapanmaya devam ediyorya farklı bir yazılım olma ihtimali var mı ben 150 kere dendim. zipten çıkarınca flashta toplam 4 dosya gözüküyor ekleyeyim hatta
![]()
tüm yazılımlarımız temizdir. Kurulum talimata uyarak tekrar yüklemeyi deneyinBenim siteden indirdiğim program uzantısı pkg mi acaba
![]()
Benim siteden indirdiğim program uzantısı pkg mi acaba
![]()
tüm yazılımlarımız temizdir. Kurulum talimata uyarak tekrar yüklemeyi deneyin
Cevap yok mu arkadaşlarMerhaba arkadaşlar,
Regal 55R754UA9 android televizyonum var, 2 hafta kadar önce yazılım güncellemesi yaptık, önceki versiyona tekrar nasıl alabiliriz, garantisi devam ediyor.
Müşteri hizmetlerine yazdım hiç oralı olmadı
tv'niz de yüklü olan yazılımı bilmeden size nasıl yazılım verebiliriz.Cevap yok mu arkadaşlar
kurtarma yazılımı verildi yükleme talimati yazılımı indireceğiz alanda yazmakta.![]()
ilgili TV nin kurtarma yazılımını rica etsem biri gönderebilir mi? birde yazlımın nasıl ve ne şekilde yapılacağı hakkında kısa bir bilgide alabilir miyim ? Rufus ile boot mu edeceğiz v.s.
full yazılım verildi.Selamlar
Besleme kartı yandı, fotoda yanık izi görünüyor. Yeni besleme kartı taktım, aynısından.
Tv nin fişini taktığımda kırmızı ışığı yanıp sönüyor, ekrana görüntü gelmiyor.
Ne yapmalıyım.
Teşekkürler
![]()
![]()
Yazılımı mail olarak mi yolluyorsunuzTV bir anda kapandı. Şimdide Vestel yazisinda takılı kaliyor. Kırmızı ışık yanıp sönüyor ama ekran gelmiyor. Vestel yazisi ilk başta geliyor sonrası karanlık ekran. Yazılım yüklemek istiyorum. Mümkünse yollayabilir misiniz.
![]()