Çok teşekkür ederiz faydalı bilgiler ve paylaşımlar için daha fazlası için buralarda olacağım her konuda böyle yardımlaşmamız lazım.kurtarma yazılımını bildirim olarak gönderdim. Talimatlar, download linkine oradan ulaşabilirsiniz.
Çok teşekkür ederiz faydalı bilgiler ve paylaşımlar için daha fazlası için buralarda olacağım her konuda böyle yardımlaşmamız lazım.kurtarma yazılımını bildirim olarak gönderdim. Talimatlar, download linkine oradan ulaşabilirsiniz.
I have received software for 42" TV with model: 42LA2063DG. It works OK. Thank you very much!You have received the necessary software.
lütfen yardım tv bu şekilde
I have nothing in the archive for this TV.I have received software for 42" TV with model: 42LA2063DG. It works OK. Thank you very much!
Now I need software for 58" TV with model 58UA2063DG.
Is it okay to use same software for both of these?
Cod main (17mbxxxx) ???lütfen yardım tv bu şekilde
Cod main (17mbxxxx) ???
Cod panel (VESxxx-xx-xx) ???
Merhaba seg 40 inc tv acilmiyor power yok .
Güç karti voltajlarini ölçtum fakat anakarti takınca çöküyor.Ana kart aldim ama barkodlari aynı değil. Standbay geldi vestel logosu geliyor sonra gidiyor resimleri ekliyorum.Yardimci olurmusunuz.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
V0.45.23.64 Güncelleme yazılımıdır görüntüye hiç bir etkisi yok etiketteki rakamlarda okunmuyor size full yazılım verilmişti yüklediniz mi?
10111988 - 7863345 - 9937966 - 7867605 - 7872219 - 7872220 - 7876419 - 7876420 - MB97 V0452339 yüklediğim ana yazılım bu
MB97-98 Titanium V0.45.23.64 bu yazılımı benim için aça ilirmisiniz
Yazılım uygulamasını yaptim fakat Ok tuşuna basılı tutarak enerjiyi verdiğimde 15 kez blink yapıyor vestel logo geliyor sonra gidiyor standby ledi hızlı flasor cakmiyorYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Orijinal yazılım verildi deneyin sonucu yazın. Fat32Yazılım uygulamasını yaptim fakat Ok tuşuna basılı tutarak enerjiyi verdiğimde 15 kez blink yapıyor vestel logo geliyor sonra gidiyor standby ledi hızlı flasor cakmiyor
kart orjinal kart standby hiç yapmıyordu
bu yeni aldığım kart problem sizce yazılımsal mi flash belleği fat32 olarak da bicimlendirdim
Link nerde acaba trol beyOrijinal yazılım verildi deneyin sonucu yazın. Fat32
Sağ üstte bildirim çanı var oradaLink nerde acaba trol bey